Trenutno čitaš
Topli neutralni tonovi će biti najveći trend u enterijeru 2023.

Topli neutralni tonovi će biti najveći trend u enterijeru 2023.

Young Lions
Young Lions

Prirodni, organski, skulpturalni dekor je u modi već nekoliko godina. I ne izlazi iz mode. U stvari, samo se zagrijava. “Upotreba toplijih tonova drveta i zemljane palete boja u namještaju i tkanini nastaviće rasti do 2023. godine”, kaže Krisha Salud, direktorica enterijera u NYC StudioLAB-u. Šta će biti najveći trend u enterijeru 2023. saznaj u nastavku. 

trend u enterijeru 2023.
Foto: brit.co

Sobe koje donose tople neutralne boje i namještaj nisu samo u trendu, već imaju tendenciju da budu privlačnije i ugodnije. Iako svi vole modernu kuhinju, na primjer, “hladan, bezličan izgled često odvraća vlasnike kuća od ideje da se odvaže na ovaj pristup”, kažu dizajneri. “Kao odgovor, usavršili smo ono što nazivamo Soft Modern dizajn kuhinje – pristup koji se naslanja na tople elemente kako bi ublažio taj osjećaj.”

trend u enterijeru 2023.
Foto: brit.co

„Mekano rumenilo ružičaste i koralne boje će postati veliki trend 2023. godine, jer se dizajneri udaljavaju od svih bijelih i sivih dekora“, kaže Jerad Gardemal, dizajner enterijera.

trend u enterijeru 2023.
Foto: brit.co

Zapravo, nedavni izvještaj shopa Houzz otkrio je da vlasnici kuća traže topao i mekan stil koji je umirujući i opuštajući. Razmisli o svijetlom drvetu, prigušenim pločicama, prigušenim uzorcima i toplim završnim obradama od bronze i mesinga. Pogledaj ove fotografije toplih neutralnih boja i dekora koje ove sezone treba da pribilježimo kao poželjne.

Pročitaj

trend u enterijeru 2023.
Foto: IG @studiomcgee

 

Izvor: brit.co

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum