Trenutno čitaš
Top serija za tvoj sljedeći Binge-Watching maraton

Top serija za tvoj sljedeći Binge-Watching maraton

Upright 3
Bingo osmica - XXL ušteda
Bingo osmica - XXL ušteda

Crna komedija Naopako (Upright) nova je serija koja je osvojila srca mnogih i zato ne iznenađuje da je prozvana skrivenim australijskim draguljem. The Guardian piše kako je ova “road-trip serija pametna, slikovita i zarazno dobra! S laganim dodirom i električnim izvođenjem, Upright spaja melanholiju s komedijom kako bi ispričala priču o neobičnom paru koji prkosi svim normama”.

Obje sezone stižu na Pickbox NOW, a prvu sezonu možeš gledati već sada, dok druga sezona dolazi 13. oktobra.

Upright 2
Pickbox

Nekonvencionalni duo čine 42-godišnji muzičar Lucky (Tim Minchin) i 16-godišnja Meg (Milly Alcock) koji se udružuju nakon sudara u saobraćanoj nesreći. Dok je Lucky pomalo distanciran i bježi od stvarnosti, Meg je napeta i direktna, ona je buntovnica s velikim stavom i posebna je u svemu. Pokušavajući prevesti klavir kroz divljinu južne Australije, suočeni su s izazovima na putu prema Perthu, Luckyjevom rodnom gradu gdje ga nije bilo osam dugih godina. Taj put nije samo fizičko putovanje, nego i emocionalno iskustvo ispunjeno nadom i izazovima.

Upright 2
Pickbox

Pripremi se za maratonsko gledanje čija je zvijezda Tim Minchin ujedno i izvršni producent, scenarista, ali i kompozitor soundtracka.

Minchin i njegov kolega reditelj Matthew Saville stvorili su prekrasnu seriju — Minchin pjeva INXS-ovu “Never Tear Us Apart” i The Churchovu “Under the Milky Way” pod noćnim nebom. Pored toga, koriste muziku poznatih australijskih muzičara poput Tame Impale, Sije i The Vinesa, ali i manje poznatih australijskih muzičara kao što su Missy Higgins, Powderfinger, Teskey Brothers, The Living End. “Sa serijom Upright, Minchin je od sebe napravio nekoga vrijednog gledanja”, piše The Houston Chronicle.

Obje sezone skrivenog australijskog dragulja “Naopako” (Upright) gledaj na Pickbox NOW!

Pročitaj

 

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum