Trenutno čitaš
Valentinova VLogo Moon Torbica je elegancija i luksuz koji želimo

Valentinova VLogo Moon Torbica je elegancija i luksuz koji želimo

valentino torbica
Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Valentino je u svojoj kolekciji Garden Party za proljeće 2024. predstavio novu Garavani VLogo Moon torbicu, koja je postala sinonim za luksuz i eleganciju u svijetu modne industrije.

Valentinova VLogo Moon torbica je delikatno izrađena sa pažnjom na svaki detalj. Njen zaobljeni oblik inspirisan mjesecom čini je jedinstvenom i prepoznatljivom iako oblik torbice u obliku polumjeseca nije neka novost. Torbica je dostupna u različitim bojama i materijalima, što daje mogućnost prilagođavanja svakoj individualnosti i stilu.

torbica
@maisonvalentino

Valentinova VLogo Moon torbica možda izgleda elegantno, ali je takođe veoma praktična. Unutrašnji prostor je dovoljno prostran da primi sve neophodne stvari koje su potrebne u ženskoj torbici.

valentino torbica
@maisonvalentino

Valentino se odlučio za ležeran oblik polumjeseca koji je ukrašen jedino logotipom u zlatnoj boji. VLogo Moon torba presvučena je mekom Nappa kožom i ima remen koji se uklanja što dopridonosi svestranosti torbe. Dolazi u više veličina i boja – klasičnoj crnoj i bijeloj nijansi, te novim živim bojama poput „Cedar Yellow“ i „Cappucino“.

Pročitaj

torbica
@maisonvalentino

Ova torba ubrzo je postala omiljen dodatak slavnih osoba poput Florence Pugh, Maude Apatow i Simone Ashley koje su ju odabrale kao svoju pratnju za Valentino reviju u Parizu. Ako ste te oduševljava ovaj model, pogledaj je na web stranici brenda.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum