Trenutno čitaš
Top jesenja serija koju moraš pogledati ove sezone

Top jesenja serija koju moraš pogledati ove sezone

Ubistva u baru Lume
Bingo osmica - XXL ušteda
Bingo osmica - XXL ušteda

Prepuna zanimljivih likova i misterioznih zločina u malom italijanskom gradiću na toskanskoj rivijeri, “Ubistva u baru Lume” (Murders at Bar Lume) nova je serija koja će zaintrigirati sve ljubitelje kriminalistike i humora u kombinaciji.

Seriju možeš pratiti na Pickbox TV kanalu u 19:30, od ponedjeljka do petka. Gledaoci će moći uživati ​​u zabavnim pustolovinama stanovnika italijanskog grada tokom četiri sezone.

Ubistva u baru Lume
Pickbox

Adaptirana prema romanima Marca Malvaldija, radnja serije se odvija u Pinetima, prekrasnom toskanskom primorskom selu. U središtu priče je Massimo Viviani, čovjek koji dobija na lutriji, kupuje bar na moru i sanja o lagodnom životu. Ali ništa se ne događa po planu!

Tople, duhovite priče uključuju zločine, detektive i zbor mudrih staraca koji sjede ispred bara Lume i iznose svoje mišljenje svakome ko želi slušati. Ova kriminalistička drama uključuje izvrsnu glumačku postavu na čelu s Filipom Timijem u ulozi Massima.

Pročitaj

Ubistva u baru Lume
Pickbox

Humoristično kriminalistička dramska serija, smještena u šarmantnoj zajednici na plaži, sastoji se od sveukupno 18 epizoda i idealna je za laganu, veselu zabavu. Svi su razni kriminalci izvedeni pred lice pravde, svaki na drugačiji način.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum