Trenutno čitaš
Top 5 upečatljivih modnih detalja za ljeto

Top 5 upečatljivih modnih detalja za ljeto

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Kombinacija osvježenih klasika i novih, hrabrih modnih detalja popularna je ove godine. Od osvježavanja klasične beretke i širokih pojasa za struk, ovog ljeta dolazi još modnih detalja koji će tvoj stil podići na jedan viši nivo. Tradicionalni nakid, zlato i biseri dobijaju jedno sasvim novo osvježenje koje će te zasigurno inspirisati. Donosimo ti najnovije trendove modnih detalja za ljeto koje nam se bliži.

Beretka sa mrežom
Foto: thetrendspotter.net

Ovaj lak i elegantan modni dodatak upravo je dobio nadogradnju ove sezone. Osjeti Pariz dodavanjem mrežaste beretke u svoju garderobu. Odlična je za kombinaciju sa košuljom sa remenom ili sarafanom. Nakit treba da bude minimalan kako bi do izražaja došao ovaj elegantni modni detalj.

Pojasevi sa širokim strukom
Foto: thetrendspotter.net

Široki kaiš u struku je fantastičan način da stvoriš siluetu pješčanog sata ili razbiješ jednobojnu paletu boja svoje odjeće. Ovaj trend možeš iskoristiti na mnogo načina, ali najpopularnija opcija je s dugim blejzerom, džemperima ili haljinama koje pokrivaju tijelo. Ako se odlučiš za crni ili smeđi pojas možeš ga nositi i kombinovati sa različitim odjevnim kombinacijama tokom ljeta, a i čitave godine.

Ljubičasta torba
Foto: thetrendspotter.net

Ove sezone sve se vrti oko jarkih boja. Ljubičaste torbe svih veličina odmah će osvijetliti svaki outfit, bez obzira koje druge nijanse ubaciš u miks. Krug boja koji je odličan za kombinovanje sa ljubičastom torbom je plava, žuta, zelena ili čak narandžasta, a ako igraš na sigurnu kartu sa crnom, bijelom ili klasičnom sivom nema greške.

Slojevite dvostruke lančane ogrlice
Foto: thetrendspotter.net

Što se nakita tiče, nikad ne može biti dovoljno lančića. Ovo je postalo osnovno za svakog ljubitelja mode i ne popušta se ni ove sezone. Ovog ljeta trendy je više lanaca jedan preko drugog kako bi se stvorio višedimenzionalni i šik izgled. Korištenje različitih dužina stvoriće iluziju dužeg vrata i odlično je za duboki dekolte.

Marame
Foto: thetrendspotter.net

Ovog ljeta u svoju odjevnu kolekciju trebalo bi da dodaš maramu. Retro trend talasa već nekoliko godina, a i ove sezone nastavlja da dominira. Klasični izgled bandane uvijek dobro funkcioniše, ali možete zamotati krajeve ispod brade i vezati ih ispod tkanine na potiljku.

Pročitaj

Zeleni modni detalji
Foto: thetrendspotter.net

Zelena je nijansa koja definitivno preovladava ove sezone. Od neonskih zelenih nijansi do neutralnih maslinastih nijansi sve je u trendu ove sezone i ako bilo koju od ovih boja dodaš u svoje odjevne kombinacije, tvoj stil dobiće novu notu. Sve će izgledati ležernije ako se odlučiš za torbu boje limete ili svoje noge istakneš smaragdnim cipelama. Možeš čak i da kombinuješ različite boje sa par funky sunčanih naočala, nakita ili šešira. S toliko dostupnih opcija, poželjet ćeš ih sve isprobati.

Izvor: thetrendspotter.net

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum