Trenutno čitaš
Top 5 odjevnih kombinacija za plažu

Top 5 odjevnih kombinacija za plažu

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Na plažu najčešće nosimo kupaći kostim, ali odlazak na plažu podrazumijeva i ispijanje kafe ili koktela u kafićima i restoranima na plaži, vožnju brodom ili jednostavno šetnju uz more. Ponekad jednostavno volimo da budemo šik i sređene i na plaži. Ipak je to mjesto gdje provedemo skoro čitav dan, kada smo na godišnjem odmoru. Evo šta možeš da obučeš na plažu preko kupaćeg kostima.

Tie – Dye maksi haljina

odjevni komadi za plazu
Foto: pinterest/etsy

Tie – dye uzorak je odavno vladar “pješčanih pista” na majicama, šorcevima, haljinama ili pareu. Jedno vrijeme ga nismo viđali, ali ovog ljeta se vratio na scenu i to uglavnom na maksi haljinama, koje su takođe popularne. Maksi haljina sa ovim uzorkom preko kupaćeg je moderan izbor i za dan i za noć.

Mala bijela haljina

sta obuci na plazu
Foto: pinterest/ elle-est-grece.com

Mala crna haljina je must-have u ormaru svake žene. I to znamo odavno. Ovog ljeta treba da imaš i malu bijelu haljinu, koja je obavezan komad i u gradu, ali i na plaži. Mnogi brendovi ove godine imaju u ponudi upravo ove slatke bijele haljinice, a i sve modne blogerke je nose. Plaža nije izuzetak. Odlično će ići uz veliki slamnati šešir.

Košulja na pruge

šta obući na plažu
Foto: Melissa Frances

Još jedan “must have” komad ovog ljeta je maksi košulja dugih rukava. Pruge joj dodaju poseban pečat. Obuci je i na plažu preko kupaćeg kostima i ostavi je raskopčanu. Čuvaće te i od sunca, a odaje utisak ležerng šika.

Cvjetni kimono

Pročitaj

Foto: go.magik.ly

Cvjetni kimono preko kupaćeg kostima, može da doda malo raznovrsnosti u tvoj outfit, ako nosiš jednobojni kupaći. Ovo je moderna, romantična i efektna kombinacija. U njemu možeš u bar, a za sekund si spremna i za kupanje.

Kratka haljina na pruge

Foto: Pinterest/Shein.

Kratka haljinica na pruge svijetlih boja, zakopčana ili raskopčana za opušteniji izgled je takođe nešto, što možeš obući na plažu. Bitno je da bude šireg kroja, a ako baš voliš da istakneš struk, možeš se poslužiti nekim tanjim kaišem. Uz ove komade ne zaboravi naočale i šešir svijetlije boje!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum