Trenutno čitaš
Top 5 filmova koji će nas uljuljati u ljetnu vibraciju

Top 5 filmova koji će nas uljuljati u ljetnu vibraciju

Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Donosimo listu TOP 5 filmova koji će nas uljuljati u onu savršenu ljetnu vibraciju. Oni su lagani, lepršavi, romantični, topli i veseli. Uživaj u ljetnom raspoloženju uz najbolje filmove na Pickbox NOW!

Slatka romansa (Love is a Piece of Cake), 2020.

Foto: Pickbox

Jesse Dale dolazi iz porodice pekara i voli svoju poslastičarnicu više od svega na svijetu. No, graditelji stambenih naselja prijete da će kupiti zgradu u kojoj se nalazi njena poslastičarnica i prisiliti je da napusti zgradu. Jesse čini sve kako bi spasila poslastičarnicu, a u isto vrijeme događa joj se romansa s bratom njenog klijenta. Glumačka postava: Lindsey Gort, Greyston Holt, Julia Benson.

Ljetna ljubav (Just for the Summer), 2020.

Foto: Pickbox

Učiteljica engleskog Penelope Campbell voli svoje godišnje ljetne praznike provoditi u posjeti svojoj baki Dot, uprkos Dotinim stalnim pokušajima da je spoji sa svakim muškarcem u gradu. Ovog ljeta tamo sretne Jasona Humphreyja, svog dragog iz djetinjstva, koji je i dalje zgodan i šarmantan. Shvate kako Jasonova baka Sophie radi isto što i Dot, pokušava mu pronaći partnerku. Kako bi izbjegli napore svojih baka, sklapaju pakt pretvarajući se da su zajedno. Glumačka postava: Brant Daugherty, Hayley Sales, Linda Darlow.

Romantični odmor (Love at Sunset Terrace), 2020.

Foto: Pickbox

Divan romantični film Love at Sunset Terrace vrti se oko Sophie koja je iscrpljena marketinškim poslom. Kako bi se malo odmorila, Sophie iznajmljuje Airbnb od oca udovca i njegove kćerke. Međutim, njegova kćerka želi da se njen otac još jedanput zaljubi, pri čemu je usmjerena upravo na Sophie. Glumačka postava: Ellen Woglom, Carlo Marks, Erica Tremblay.

Ljubavne priče iz Doline suncokreta (Love Stories in Sunflower Valley), 2021.

Pročitaj

Foto: Pickbox

Love Stories in Sunflower Valley topao je i romantičan film koji u središtu radnje ima mnoge ljubavne priče. Priča prati Kate koja radi kao novinarka u Seattleu, a njen novi zadatak vodi je natrag u rodni grad Sunflower Valley. S njom dolazi njen zgodni kolega, a skupa će otkriti niz toplih ljubavnih priča o lokalnim građanima. Glumačka postava: Marcus Rosner, Erin Cahill, Colleen Wheeler.

Hronika o lošim spojevima (Bad Date Chronicles), 2017.

Foto: Pickbox

Zanimljiv ljetni film Bad Date Chronicles vrti se oko mlade djevojke Leigh, koja vodi blog. Naime, Leigh vodi mrežnu stranicu “Bad Date Chronicles” koja ljudima omogućuje anonimno objavljivanje užasnih iskustava sastanaka i spojeva. Kada suparnički bloger Conner postane tema jedne od njenih objava, dogovore se izlaziti jedno s drugim kako bi vidjeli ko je tu ustvari loš. Glumačka postava: Merritt Patterson, Justin Kelly, Lanie McAuley.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum