Trenutno čitaš
“The Bay” – ekskluzivna premijera treće sezone na Pickboxu

“The Bay” – ekskluzivna premijera treće sezone na Pickboxu

L'Occitane
L'Occitane

Popularna britanska kriminalistička serija Zaljev (The Bay) vratila se na Pickbox NOW, i to sa svježom trećom sezonom koja se sastoji od šest novih epizoda, a od 18. marta emituje se i na televizijskom kanalu Pickbox TV kanalu!

Opisana kao detektivska kriminalistička serija s elementima misterije, Zaljev (The Bay) donosi dramatičan prikaz događanja u britanskom zaljevu i nevjerovatan soundtrack koji gledaoca uvlači u fantastičnu kriminalističku priču. Treća sezona donosi izvrsnu glumačku postavu na čelu s britanskom glumicom Marshom Thomason (Las Vegas, Lost, NCIS: Los Angeles).

serija the bay

Nova sezona sa novom glavnom junakinjom

Glavna junakinja nove sezone je Jenn Townsend koju, čim stigne u gradić Morecambe, dočeka kaos. Naime, u njenom prvom danu na poslu pronađu tijelo u zaljevu.

Kako bi riješila slučaj smrti nadobudnog mladog boksera, njen je zadatak uvući se pod kožu ožalošćenoj i komplikovanoj porodici. Iako je željna dati odgovore porodici, Jenn se mora i dokazati kao nova članica detektivskog tima.

“Jenn je vrlo nervozna prvog dana. Čim dođe, odmah mora riješiti komplikovan slučaj. Jako je dobra u svom poslu, ali u maloj je krizi. Kad stigne na posao, vrlo je usredotočena i ne mora previše razmišljati o tome, to joj je prirodno. No ima zaista lud prvi dan”, ističe glavna glumica Thomason.

Pročitaj

serija the bay

“The Bay”  kao predvodnica britanskih kriminalističkih serija

Britanske kriminalističke serije pravo su zlato, stoga ne iznenađuje što su prve dvije sezone privukle više od sedam miliona gledalaca. S potpuno novom pričom i potpuno novom detektivkom, cijelu treću sezonu kriminalističke serije Zaljev (The Bay) pogledajte ekskluzivno na Pickbox NOW i Pickbox TV kanalu!

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum