Trenutno čitaš
Technasia stiže na 10. Fresh Wave Festival!

Technasia stiže na 10. Fresh Wave Festival!

L'Occitane
L'Occitane

Velikim DJ imenima kao što su Adam Beyer i Sama Abdulhadi, na jubilarnom Fresh Wave Festivalu pridružiće se i francuski DJ i producent Technasia, čime se spisak izvođača svjetskog renomea nastavlja u slavljeničkom tonu, kako i dolikuje desetom izdanju festivala, koji će biti najuzbudljiviji događaj u BiH ovog ljeta!

Već smo najavili da će od 11. do 13. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel, premijerno, po prvi put nastupiti velike techno zvijezde Adam Beyer i Sama Abdulhadi, a upravo je potvrđeno da će im se pridružiti još jedan velikan elektronske muzike, francuski DJ i producent Technasia!

Član dua Technasia, Charles je nakon trinaest godina zajedničkog rada sa Amilom Khanom, 2008. godine odlučio da zadrži naziv sastava kao svoj alijas i otisne se ka talasima globalne elektronske muzičke scene, uspješno krstareći najpoznatijim klupskim i festivalskim plesnim podijumima širom planete. Stvarajući jedinstvenu fuziju istok/zapad, konstantno se seli sa pariške klupske scene, preko najznačajnijih techno oaza u Evropi, do ulica Hong Konga i nazad. Upisan u istoriju elektronskog zvuka sa nekoliko albuma i mnogo više značajnih singl izdanja, muzička kritika izdvaja LP izdanje Central kao najbolji pokazatelj kompleksnosti i sofisticiranosti zvuka koji stoji iza imena Technasia. Od techno do house i progressive zvuka, Technasia donosi mnogo više od kvalitetnog DJ seta, donosi neponovljivost i nezaboravne momente, što svi i očekujemo od FW10!

Pročitaj

 

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum