Trenutno čitaš
Technasia stiže na 10. Fresh Wave Festival!

Technasia stiže na 10. Fresh Wave Festival!

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Velikim DJ imenima kao što su Adam Beyer i Sama Abdulhadi, na jubilarnom Fresh Wave Festivalu pridružiće se i francuski DJ i producent Technasia, čime se spisak izvođača svjetskog renomea nastavlja u slavljeničkom tonu, kako i dolikuje desetom izdanju festivala, koji će biti najuzbudljiviji događaj u BiH ovog ljeta!

Već smo najavili da će od 11. do 13. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel, premijerno, po prvi put nastupiti velike techno zvijezde Adam Beyer i Sama Abdulhadi, a upravo je potvrđeno da će im se pridružiti još jedan velikan elektronske muzike, francuski DJ i producent Technasia!

Član dua Technasia, Charles je nakon trinaest godina zajedničkog rada sa Amilom Khanom, 2008. godine odlučio da zadrži naziv sastava kao svoj alijas i otisne se ka talasima globalne elektronske muzičke scene, uspješno krstareći najpoznatijim klupskim i festivalskim plesnim podijumima širom planete. Stvarajući jedinstvenu fuziju istok/zapad, konstantno se seli sa pariške klupske scene, preko najznačajnijih techno oaza u Evropi, do ulica Hong Konga i nazad. Upisan u istoriju elektronskog zvuka sa nekoliko albuma i mnogo više značajnih singl izdanja, muzička kritika izdvaja LP izdanje Central kao najbolji pokazatelj kompleksnosti i sofisticiranosti zvuka koji stoji iza imena Technasia. Od techno do house i progressive zvuka, Technasia donosi mnogo više od kvalitetnog DJ seta, donosi neponovljivost i nezaboravne momente, što svi i očekujemo od FW10!

Pročitaj

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum