Trenutno čitaš
Taylor Swift ima novi video “Lavender Haze”

Taylor Swift ima novi video “Lavender Haze”

L'Occitane
L'Occitane

Taylor Swift je objavila novi video za svoju senzualnu pjesmu u R&B stilu “Lavender Haze”. U video spotu takođe glumi Laith Ashley De La Cruz, transrodni glumac i aktivista, koji glumi ljubavnika od Taylor.

Youtube

Taylor je na svojim društvenim mrežama poručila: “Tu je moj nevjerojatni kolega Laith Ashley s kojim sam apsolutno obožavala raditi. Ovaj video koji sam režirala, mi je stvarno pomogao da konceptualizujem svijet i ugođaj albuma Midnights, poput sparnog besanog sna iz groznice 70-ih. Nadam se da vam se sviđa”.

“Ispostavilo se da je Lavander Haze  uobičajena fraza, koja se koristila u 50-ima, kada bi samo opisivali zaljubljenost, kao, bili ste u izmaglici boje lavande, a to je značilo da si u tom sveobuhvatnom ljubavnom sjaju, i mislim da je to stvarno prekrasno”, izjavila je Taylor.

Taylor Swift je u oktobru prošle godine, objavila svoj deseti album Midnights. Najavila je svoju opsežnu turneju Eras Tour u znak podrške rekordu početkom novembra, ali tokom pretprodaje Verified Fan, Ticketmasterova web stranica se srušila zbog ogromne potražnje za ulaznicama. Kompanija je tada otkazala datum javne prodaje ulaznica za turneju. Ticketmaster i njegova matična kompanija, Live Nation Entertainment, suočavaju se s višestrukim tužbama obožavatelja Taylor Swift, koji smatraju da su kompanije nepravedno manipulisale prodajom.

Pročitaj

Izvor: pitchfork.com

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum