Trenutno čitaš
Svi su poludjeli za ovom SPF kremom, uključujući Hailey Bieber

Svi su poludjeli za ovom SPF kremom, uključujući Hailey Bieber

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Svi već znamo da je nanošenje kreme za zaštitu od sunca sa SPF faktorom obavezno za vedre i sunčane dane, ali zapravo nam je potrebna tokom cijele godine – čak i po oblačnim danima. Srećom, postoji mnogo opcija na policama za uljepšavanje koje pružaju laku, dnevnu dozu zaštite. A kada biramo novi SPF proizvod, želimo onaj koji je svestran. Tu u pomoć dolazi Kosas “dreamy” nova formula. Štiti, hidrira i uljepšava kožu u jednom koraku.

Kosasov najnoviji dodatak za njegu kože dolazi u obliku SPF-a koji ne samo da štiti našu kožu, već je čini mekom i vlažnom. DreamBeam SPF 40 izrađen je sa mineralnim SPF za zaštitu kože od štetnih UV zraka. DreamBeam je prepun peptida, ceramida i hijaluronske kiseline, koja zadržava vlagu. Dodatna hidratacija čini ten gipkim i vlažnim.

Kosas

Ako postoji nešto što znamo o Hailey Bieber, to je da je ona uvijek u toku sa najnovijim trendovima ljepote. I ne samo to, mnogi njeni TikTok videi „spremite se sa mnom“ sadrže najnovije i najbolje proizvode u kozmetičkom prostoru (i ne, ona ne koristi isključivo proizvode svog vlastitog brenda, Rhode).

Osnivačica brenda i model odavno preferira minimalnu rutinu. Ona je u osnovi pionir šminke “clean girl” i koristi proizvode koji poboljšavaju njene karakteristike i odaju atmosferu “bez šminke”. U njenom najnovijem GetReadyWithMe videu, primijetili smo da Bieber poseže za jednim od najzabavnijih novih proizvoda sezone: Kosas DreamBeam.

@haileybieber

getting ready for Easter Sunday! Hope you all have a wonderful easter 💛

Pročitaj

♬ Good Days – SZA

DreamBeam se pridružuje redovima nove generacije krema za sunčanje koje ne izgledaju kao kreme za sunčanje. To je formula bazirana na mineralima koja je prepuna ceramida i peptida za zaglađivanje i posvjetljivanje kože, te hijaluronske kiseline i alantoina za hidrataciju i umirivanje. Osim toga, za razliku od mnogih mineralnih formula, ne ostavlja bijeli trag – njegov jedinstveni ton breskve poništava svaku bjelinu, što je čini savršenom univerzalnom formulom. Jesmo li spomenuli da je vodootporna? Možeš kao Hailey i koristiti DreamBeam samostalno, ali takođe i kao prajmer za šminku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum