Trenutno čitaš
Kompanija Avon ovog proljeća donosi novi jedinstveni miris Orpur kao lični pečat

Kompanija Avon ovog proljeća donosi novi jedinstveni miris Orpur kao lični pečat

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Miris je nevidljivi ali nezaboravni dodatak zahvaljujući kojem se svaka žena osjeća posebnom u svakoj prilici. Danas sve više žena insistira da njihov odabrani miris bude Orpur kvalitete. Šta to u stvari znači?

Orpur ili „čisto zlato“, jedinstvena je oznaka koja se dodjeljuje isključivo najfinijim i najkvalitetnijim prirodnim sastojcima u mirisu. U pitanju je etiketa koju je kreirao čuveni švicarski Givaudan 2000. godine, s ciljem da otkrije i promoviše potencijal kultnih prirodnih sirovina u parfumeriji.

Foto: AVON

Naučno je dokazano da nas mirisne note mogu opustiti, poboljšati nam raspoloženje, a djeluju i kao podsticaj samopouzdanju! A kada je u pitanju miris koji nosi oznaku Orpur, taj efekt se povećava jer znaš da na svojoj koži nosiš upravo najkvalitetnije sastojke.

Foto: AVON

Najnoviji miris iz Avonove kolekcije Today, Tomorrow, Always, veoma simboličnog naziva Wonder, zaista je pravo malo čudo Orpur kvalitete. Ovaj parfem predstavlja do sada najsvježiji miris iz Today, Tomorrow, Always kolekcije, nudeći damama svježe i uzbudljive mirisne senzacije cvjetnih i mošusnih nota od sastojaka vrhunske kvalitete.

Pročitaj

Foto: AVON

Napravljen od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka, ovaj moderni, romantični miris izgrađen je oko pupoljka cvijeta narandže, u trenutku tik pred cvjetanje, kako bi se dobila svježija esencija i moderni zeleniji cvjetni aspekt mirisa. U kombinaciji s blistavim bergamotom i sofisticiranim kedrovim drvetom, Wonder ostavlja nezaboravni trag cvjetnog i elegantnog potpisa.

Foto: AVON

Ova čudesna esencija aroma pod imenom Wonder iz Avon Today, Tomorrow, Always kolekcije dostupna je u Avon brošuri od 1.aprila po cijeni od 33,90 KM.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum