Trenutno čitaš
Svestrani kombinezon idealan je za svaku priliku i sezonu

Svestrani kombinezon idealan je za svaku priliku i sezonu

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Kombinezon je zaista svestran komad odjeće, za svaku sezonu i priliku. Od elegantnih do dnevnih kombinacija, kombinezon izgleda sjajno i rijetko kad, možeš da pogriješiš s njim. Moderni kombinezoni su popularni i udobni u isto vrijeme i odličan su izbor, kako za tople tako i za svježije dane. Zapravo, sjajno se slažu sa različitim tipovima aksesoara i cipela. U nastavku pogledaj, kako da nosiš kombinezon u različitim prilikama i da izgledaš sjajno ovog ljeta.

Pinterest

Iako je potpuno crn, ovaj kombinezon zbog svog zanimljivog dizajna, djeluje svježe i moderno. Duboki izrez daje cijelokupnom izgledu dozu seksepila, a nećeš pogriješiti ako staviš veliku ogrlicu.

Pinterest

Ako nisi ljubitelj širokih nogavica, uvijek možeš da se odlučiš za model sa užim nogavicama. Ovaj “look” ćeš upotpuniti sa efektnom ogrlicom i sandalama sa niskom potpeticom.

Pinterest

Kombinezon u nude nijansi je sjajan izbor kao dnevna varijanta, odlično izgleda sa ravnim baletankama ili sandalama, a nećeš pogriješiti ako izgled upotpuniš šeširom u istoj nijansi, što će cijelom stilu dati ležeran izgled.

Pinterest

Za vrele ljetne dane, odličan izbor je kratki kombinezon, koji izgleda veoma efektno posebno ako se odlučiš za model sa golim leđima.

Pinterest

Kratki kombinezon od pamučnog žerseja, može da posluži u raznim prilikama u zavisnosti od aksesora. Ovaj jednobojni model, upotpunjen je sa širokim kožnim pojasom. Ovo je odličan je izbor za vikend druženje sa prijateljima.

Elle

Bijeli kombinezon je najzahvalniji od svih boja. Savršen je za ljeto u svim varijantama, možeš da ga kombinuješ za sve prilike. Jednostavne bijele patike za dnevnu šetnju gradom, visoke potpetice i dramatična šminka za vrele ljetne noći… Možeš čak i da ga koristiš i za jesenje kombinacije, odlično se slaže sa kožnom jaknom ili dugačkim kardiganom u tvojoj omiljenoj boji.

Pročitaj

Pinterest

Crni kombinezon, isto kao i bijeli je veoma zahvalan za kombinovanje. Blejzer u nekoj od jarkih boja, velika ogrlica i cipele sa zanimljivim dezenom i imaš kompletan “look”, koji možeš da koristiš cijeli dan.

Pinterest

Dobitna kombinacija za savršen izgled – jednobojni kombinezon, kratka jakna i marama, koja će upotpuniti kompletan izgled.

Pinterest

Ko kaže da su samo haljine rezervisane sa posebne prilike? Kombinezoni su savršeni za posebne prilike, udobni su, elegantni, a mogućnosti kombinacija sa raznim aksesoarima su beskonačne.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum