Trenutno čitaš
Šta nam donosi Venera u Biku?

Šta nam donosi Venera u Biku?

Banjaluka Fest
Banjaluka Fest

Otvori svoje srce i pripremi se da sijaš kao nikad! Dok Venera pleše u polju Bika od 28. maja do 22. juna 2022. godine, osjetićemo da život postaje mnogo slađi! Svi znakovi zodijaka će imati koristi na svim poljima ljepote, romantike i novca.

Foto: Ultra magazin

Venera, planeta ljubavi, napušta brzog i akcionog Ovna i ulazi u znak Bika, stavljajući akcenat na brigu o sebi. Venera je takođe i vladajuća planeta Bika, što je čini jednim od njegovih najomiljenijih znakova, pa teme za sljedeći mjesec koje će nas pratiti su: luksuz, zadovoljstvo i opuštanje. Planeta ljubavi je u stanju da nam pruži svu svoju magiju dok se nalazi kod svoje kuće, u znaku Bika tako da tokom ovog tranzita, naš posao je da nam zadovoljstvo bude prioritet. Mjesec koji je ispred nas je zaista pravo vrijeme da “razmazimo” sami sebe. Bilo bi dobro isplanirati solo putovanje, potrošiti novac na manikir ili dopustiti sebi slobodan dan na poslu i ne raditi ništa. U Biku, horoskopskom znaku kojim Venera vlada, ona može vrlo lako zračiti svojim blagoslovom i pomoći nam u svim oblastima kojima vlada. Naši odnosi će postati harmoničniji i senzualniji, bez obzira da li smo slobodni ili vezani.

Naš apetit za užitkom, luksuzom i ljepotom biće izuzetno jak – ohrabrujući nas da se opustimo, prepustimo i uživamo u trenutku. Čula će biti od najveće važnosti, jer uživamo u svemu što vidimo, mirišemo, okusimo, osjećamo i čujemo. Ovo ne samo da će koristiti našim intimnim životima, dajući samcima priliku da pronađu nekoga s integritetom i dugoročnim potencijalom, već će omogućiti i posvećenim parovima da prihvate više slatkoće u svom odnosu.

Foto: Ultra magazin

Venera je sretna i raskošna u ovom znaku i osjećaćemo želju da se okružimo bogatstvom na mnogo različitih nivoa, bilo da se radi o umjetnosti, odjeći, nakitu, smirujućoj muzici, bogatoj hrani ili jednostavnim stvarima koje nas čine sretnima na unutrašnjem nivou. Ljubav je svuda oko nas tokom ovog tranzita. Tokom vremena kada je Venera bila u Ovnu, bili smo primorani da se suočimo sa nekim od naših najdubljih sjenki i unutrašnjih strahova, a sada, nakon što smo obavili taj naporan posao, možemo da žanjemo nagrade tako što ćemo se potpuno predati osjećaju ljubavi i zadovoljstva.  Osim toga, Venera u Biku će raditi u tandemu sa Marsom u Ovnu na stvaranju ozbiljnog vatrometa ovog ljeta.

Iako prilično pozitivan tranzit, još uvijek ima stvari na koje treba paziti kada je planeta ljubavi u znaku Bika jer trebamo biti spremni na mnogo drame. Kada se Venera poveže sa Uranom u Biku 11. juna, to će nas potaknuti da se oslobodimo partnerstva ili nekog odnosa koji nam ne služi. Da, to bi moglo značiti neku vrstu raskida u budućnosti i donošenje odluke šta treba zadržati i stavljanje sebe na prvo mjesto.

Pročitaj

Ova veza između Venere i Urana ipak nije loša jer to bi mogao biti dan kada će nešto krenuti potpuno drugačije od načina na koji smo planirali. Ovo je zabavan, uzbudljiv i društveni tranzit, iako nepredvidiv.
Trebalo bi pripaziti gdje prepuštanje postaje pretjerano ili gdje postajemo previše posesivni prema svom partneru. Kada pređemo sve naravnine u odnosu koji nam donosi ovaj Venerin tranzit, možemo se prepustiti njenoj magiji i romantici.

Ipak bitno je da budemo spremni za dozu ljepote u narednih skoro mjesec dana, jer Venera nam može pomoći da zablistamo, pronađemo nevjerovatne modne predmete, šminku, frizure ili proizvode. Iskoristi ovo vrijeme da pokažeš svijetu koliko si zaista fantastična/fantastičan!

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum