Trenutno čitaš
Sve što znamo o Netflixovoj seriji Inventing Anna

Sve što znamo o Netflixovoj seriji Inventing Anna

Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

2018. godine, priča Jessice Pressler u New York Magazinu “Kako je Anna Delvey prevarila njujorške partijanere” osvojila je zemlju. Djelo detaljno opisuje rad žene poznate kao Anna Delvey (rođena Anna Sorokin), lažne nasljednice koja je prevarom probila put do viših ešalona njujorškog društva, živjela besplatno u hotelima s pet zvjezdica i putovala svijetom uz pomoć novca bogataške djece.

Netflix

Serija o njenom životu, pod nazivom Inventing Anna, stiže na Netflix 11. februara.Evo šta sve znamo o tome do sada.

Serija postavlja pitanje: “Ko je dovraga Anna Delvey?”

Tizer za seriju o prevarantici daje uvid u izmišljeni život Ane Delvey, kao i novinarke New York Magazina, Jessice Pressler, koja je bila odlučna da otkrije dvostruki život lažne nasljednice.

Shonda Rhimes (Bridgerton, Scandal)i njena partnerka iz produkcije Shondaland, Betsy Beers, izvršni su producenti serije Inventing Anna. Netflix je potvrdio da će ograničena serija imati 10 epizoda.

David Frankel, koji je režirao The Devil Wears Prada iz 2006. godine, kao i epizode serija uključujući Band of Brothers i The Morning Show, režira dvije epizode Inventing Anna, uključujući pilot.

Serija će takođe sigurno donijeti dobar dio modnih trenutaka, kao što je prikazano na nedavno objavljenim fotografijama Netflixa.

Netflix

Netflix je najavio da će u ograničenoj seriji glumiti dobitnica Emmy nagrade Julia Garner (Ozark, Dirty John, Modern Love) kao Anna Delvey. Anna Chlumsky igraće Vivian, novinarku koja istražuje prevaru. U seriji glume i Katie Lowes, Laverne Cox i Alexis Floyd.

Pročitaj
taylor swift

Umjesto da se fokusira samo na prevaru Anne Delvey, serija će takođe uključiti izvještaje koji su je otkrili. Netflix je otkrio zaplet u zvaničnom opisu serije.

“Novinarka (Chlumsky) istražuje slučaj Ane Delvey (Garner), Instagram-legendarne njemačke nasljednice koja je ukrala srca njujorške društvene scene – i ukrala njihov novac. Ali da li je Anna najveća prevarantica u New Yorku ili je ona samo novi portret američkog sna? Anna i novinarka stvaraju mračnu, smiješnu vezu između ljubavi i mržnje dok Anna čeka suđenje, a novinarka se bori sa vremenom da odgovori na najveće pitanje u New Yorku: Ko je Anna Delvey?”

Netflix

U trejleru se objašnjava: “Ova priča je potpuno istinita, osim dijelova koji su potpuno izmišljeni.”

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum