Trenutno čitaš
Sve što trebaš znati o Strijelcu!

Sve što trebaš znati o Strijelcu!

Hotel Bijele vode
Hotel Bijele vode

Vatreni znakovi Ovan, Strijelac i Lav odnose se na energiju, strast, akciju i motivaciju. Strijelčevi se često brzo inspirišu i postaju efikasni lideri. Njihova ljubav je vrela i strastvena. Oni su društveni leptiri zodijaka. Strijelčevima vlada planeta Jupiter, planeta sreće, poklona i davanja. Strijelčeve karakteriše ambicioznost i optimizam. Strijelčevi su mudri i pošteni, ali moraju upariti svoje uvide s taktom i odmjerenošću, da bi bili zaista efikasni u svim svojim poslovnim i ljubavnim vezama.

Foto: Ultra magazin

Koje su Strijelčeve najbolje osobine?
Strijelčevi su optimisti, ljubitelji slobode, urnebesni, pošteni, zabavni i inteligentni. Oni su spontani i zabavni, obično sa puno prijatelja i možda su najbolji sagovornici u horoskopu pored Blizanaca. Oni imaju tendenciju da inspirišu ljude oko sebe da žive svojim najboljim životima, poput mješavine Opre i Djeda Mraza. Jesmo li spomenuli da su vrlo, vrlo smiješni?

Koje su Strijelčeve najgore osobine? U najgorem slučaju, Strijelčevi se lako dosađuju i brzo idu dalje, zarađujući im reputaciju onih koji se ne vezuju tako lako. Ne trpe dosadu i konflikte, oni bježe od neprijatnih situacija i bježe od vezivanja dok ne nađu pravog partnera.

Foto: Ultra magazin

Koje su najbolje karijere za Strijelca? Budući da imaju tendenciju da budu tako inteligentni, pričljivi i ohrabrujući, Striječevi su izvrsni učitelji ili profesori, televizijski novinari, fitness treneri, pisci ili voditelji. Oni su neko ko voli ideju da imaju fleksibilnu karijeru. Ne vole da budu zatvoreni negdje. Vole da imaju slobodu da biraju svoje radno mesto i okruženje i da ga mijenjaju kada im to dosadi. Oni vole da imaju nezavisnost. Neke karijere koje su najprikladnije za Strijelce uključuju glumca, dizajnera, pisca i modela. Nekonvencionalni izbori karijere će ih najvjerovatnije privući. Vole da održavaju profesionalnu distancu i jednostavno mrze ideju drame na radnom mjestu. Oni znaju kako održati zdravu ravnotežu između posla i privatnog života i znaju kako odvojiti svoj profesionalni život od privatnog života.

Kakvi su Strijelčevi kao prijatelji? Strijelčevi su uvijek spremni za novu avanturu, novo putovanje, party, zabavu, izlazak. Oni uvijek govore istinu – ponekad i bez dlake na jeziku, ali su nevjerovatno otvoreni i ne osuđuju. Takođe, pomoći će prijatelju šta god treba. Oni su idealni pratioci u izlascima i na putovanjima.

Kakvi su Strijelčevi kao roditelji? Strijelac teži da stavi naglasak na obrazovanje i vjerovatno uživa u procesu povratka u školu preko svoje djece. Oni obično nisu hijerarhijski i mogu se odnositi prema svojoj djeci prema vlastitim uslovima. Strijelčevi takođe vole sport i društvene igre. Njihov smisao za humor je nemilosrdan, a sva će njihova djeca odrasti sa super znanjima i vještinama.

Pročitaj

Ultra magazin

Kakvi su Strijelčevi kao partneri? Strijelčevi vole da se udvaraju kroz zajednički humor, pa im je potreban neko ko može da ih prati. Oni su duhoviti i tri koraka ispred većine ljudi. Ali iako su samopouzdani i šarmantni, nisu egomanijaci i vole vidjeti svoje partnere kako napreduju i uspijevaju. Posvećenost ih može učiniti klaustrofobičnima, ali sve dok imaju dovoljno prostora da budu ono što su oni, mogu biti nevjerovatno odani, strastveni ljubavnici. Strijelčevi su ti koji svaku vezu mogu održati uzbudljivom, strastvenom i naelektrisiranom. Oni će donijeti nešto novo u svaku vezu i mogu biti uzbudljivi partneri. Međutim, jedina nevolja s kojom se suočavaju u svom ljubavnom životu je to što imaju ozbiljne probleme s povjerenjem. Nemaju sposobnost da se brzo otvore nekome i pokažu svoju ranjivu stranu i tako se pretvaraju da su jaka i hladnokrvna osoba. Ne vole restriktivnu vezu ili takvog partnera i žele zadržati tu nezavisnost, dok su u predanoj vezi. Žele da imaju iskren i siguran prostor sa svojim partnerom, a da istovremeno zadrže svoju privatnost i lični prostor.

Koje su tajne osobine Strijelca za koje malo ko zna? Potajno su dobri u štednji novca, iako izgledaju kao slobodni duhovi bez brige o materijalnim stvarima. Zapravo, to bi mogao biti ključ njihove štedljivosti. I iako mogu djelovati malo bezobrazno i naivno, kada su u pitanju praktične stvari, ustvari su vrlo pametni i mudri, a samo glume da su naivni.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum