Trenutno čitaš
Sve što trebaš znati o najpopularnijem puderu na TokTok-u

Sve što trebaš znati o najpopularnijem puderu na TokTok-u

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Ako si neko ko povremeno istražuje BeautyTok, nesumnjivo viđaš (nebrojeno puta) recenzijske videozapise sada viralno popularnog pudera Laura Mercier Real Flawless Weightless Perfecting Foundation. Najnovija ponuda pudera od 30 nijansi klasičnog brenda prikupila je više od 7,8 miliona pregleda na TikTok-u putem hashtag-a #LauraMercierFoundation, ali da li podloga ispunjava svoju popularnost? Ukratko: Da.

Super lagana tečnost klizi preko kože bez napora potezom guste četke ili čak vrhovima prstiju. Oba alata takođe dobro funkcionišu kako bi se neprimjetno izblendao, trenutno minimizirajući vidljivost pora i finih linija sa svojim zamućenim sastojkom, bambusovim svilenim prahom.

Prema Lauri Mercier, Real Flawless Weightless Perfecting Foundation treba da bude bestežinski, dugotrajan i dobar za sve tipove kože.

Dizajniran da ‘zamagli linije između šminke i kože’, puder ima bestežinski izgled koji zaglađuje pore, fine linije i sve druge nesavršenosti. Iako je Laura Mercier pokrenula svoju najnoviju fondaciju u martu 2023, nedavno je stekla veliku pažnju na društvenim mrežama nakon viralnog videa od preko 21,6 miliona pregleda (!). Beauty influencerka ‘Glamzilla’ otišla je na TikTok kako bi podijelila svoju ljubav prema ovom puderu i nije jedina.

@glamzilla

This is soooooo good! 100% 🔥HOT FIRE🔥 #makeuptok #makeupfyp #beautytok

♬ original sound – GLAMZILLA

Pročitaj

Ovaj puder je opisan kao ‘bestežinski, vodootporan i dugotrajan’. Neki besprijekorni puderi imaju tendenciju da izgledaju teški i ljepljivi na koži, ali s ovim se čini kao da nosiš laganu kremu. Tekstura zaista podsjeća na serum, po načinu na koji ugodno leži na koži.

Laura Mercier je takođe upravo lansirala odgovarajući korektor za trenutno posvjetljivanje, skrivanje nedostataka i ravnomjerno prekrivanje kože.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum