Trenutno čitaš
Sve što trebaš znati o Lavovima!

Sve što trebaš znati o Lavovima!

“Tvoj nastup me ganuo do suza.”; “Jesi li ti napravio/la ovu večeru? Ovo je wow!”; “Donosim tvoju fotografiju svom frizeru.” Lav upija komplimente kao isušena sobna biljka. Hrane se afirmativnim smijehom, komplimentima i zahtijevaju česte aplauze. Kada im se pokloni pažnja koja im je potrebna Lav osvjetljava sobu, on blista. Samo budite oprezni da ne zanemarite ova krhka stvorenja jer će dramatično uvenuti. Ovan, Lav i Strijelac su vatreni horoskopski znakovi koji nisu dosadni, oni su od akcije, brzo inspirišu druge i brzo djeluju.

Foto: Ultra magazin

Lavom vlada Sunce, Lav ne ostaje neprimijećen, on uvijek blista i privlači pažnju durgih. Ne možete propustiti njihov gromoglasan smijeh, svrsishodan hod i hrabar osjećaj za stil. Lav je hrabar, dostojanstven, odan, ponosan…

Ključna riječ za Lava je “Hoću.”

Lavove najbolje osobine: Lavovi su velikodušni. Znakovi kojima upravlja Sunce, žele natjerati druge da zasvijetle, a opremljeni su kreativnim darovima da to ostvare. Napisaće pjesmu koja govori vašoj duši, učiniće da se osjećate kao kod kuće uz toplu gomilu palačinki ili će održati govor koji će vas dirnuti. Ispunjen Lav je onaj koji je u stanju da vidi njihov pozitivan uticaj na ljude.

Foto: Ultra magazin

Lavove najgore osobine: Snažni i samopouzdani, Lavovi radije sami krče svoj put. Oni predvode dobrotvornu prodaju peciva, ili započinju vlastiti posao za šetnju pasa. Ali nezavisnost vatrenog znaka nije uvijek dobra stvar. Lav smatra da je traženje pomoći sramotno, kao da se njihova postignuća neće računati, ako su se drugi previše uključili. I nisu ludi ni za tim da im se govori šta da rade: dovoljan je komadić konstruktivne kritike da im probije tanku kožu i da probuši njihov balon sreće. Ali Lav može nešto naučiti od svog suprotnog znaka: luckaste Vodolije koja je usmjerena na pomoć drugima, na zajednicu. Prijedlog za Lavove je da se udruže sa drugima.

Profesije za Lavove: Glumci, umjetnici, pjevači, sportisti, političari, voditelji podcasta, TV lica —Lavovi su majstori samoizražavanja. Ako su talentovani za nešto, znaćete za to jer se vole hvaliti. Vole scenu, vole biti u centru pažnje u društvu, duhoviti su, vole da inspirišu druge.

Foto: Ultra magazin

Lavovi kao prijatelji: Ako cijenite iskrenost, dovedite prijatelja Lava u svoj krug. Upozoriće vas na komadić kelja zabijenog među zube i, jednako lako, reći vam da je vrijeme da prekinete veze sa svojom nepodnošljivim partnerom. I traže drugare kojima mogu vjerovati zauzvrat. Lav je komičan, duhovit, oduševljava publiku svojim pričanjem priča na nivou stand-up komedije i plesnim pokretima bez napora. Ali znak lojalnosti je da je Lav pored vas i kada čistite nered po kući nakon kućne žurke. Očekujte motivacijske govore o razlozima zbog kojih zaslužujete povišicu plate, inspirativne citate koji će preplaviti vaš inbox i mnogo iskrenih komplimenata.

Pročitaj

Lav kao partner: Iako su i sami Lavovi preopterećeni, često su u potrazi za nerazvijenijom vrstom ljubavnika, kojeg dalje mogu modelovati prema sebi. Lav konstantno traži pažnju. Ali Lavovi na kraju traže nešto stabilno i sigurno s partnerom koji je miran, samouvjeren i ambiciozan pod njihovim vlastitim uslovima. Ništa ne održava živom strast koju Lavovi toliko vole, kao sloboda i prostor u vezi. Obasipajte Lava komplimentima.

Ultra magazin

Lav kao roditelj: Lavova djeca su centar njihovog univerzuma. Alfe roditelji imaju snažan instinkt da razmaze svoju djecu, bilo da se radi o svojim svjetski poznatim zagrljajima ili kolekciji najnovijih plišanih životinja u carstvu igračaka. Lavov dječji entuzijazam tjera ih da se pridruže igri svog djeteta. Oni će vam pomoći da napravite sami igračke i da se pritom uprljate, ali će sa djecom praviti i najljepše kolače za zadive komšiluk. Lav će se pohvaliti brojnim postignućima svoje djece, komšijama, porodici, čak i osoblju u supermarket, Lavovoi će ponosno pričati o svojoj djeci. Porodica je Lavov krajnji izvor ponosa i oni će učiniti sve da zadobiju divljenje svog djeteta.

Lavove skrivene osobine koje malo ko zna: Lavovi svoje slavne glumačke vještine upotrijebe kada se pretvaraju, da ih životna razočaranja ne pogađaju. Oni prikrivaju svoju sramotu, strahove, razočarenja i neuspjehe. Smiju se kada ih neko uvrijedi, ali ustvari duboko pate zbog toga. Iza maske, Lavovi su osjetljive duše, kojima je previše stalo. Ali ukazivanje na njihovu ranjivost, dalo bi vam previše moći, zato Lavovi ponosno stoički podnose sve što je loše i ne pokazuju vam svoje ranjeno srce.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum