Trenutno čitaš
Nova kolekcija posteljina za mirnu i opuštajuću atmosferu

Nova kolekcija posteljina za mirnu i opuštajuću atmosferu

Gala Home
Gala Home

Kraj ljeta vraća onaj osjećaj želje za opuštanjem i punjenjem baterija. A jedan od načina na koji to možete učiniti je da kasno jutro provedete u krevetu uz lagano pijuckanje kafe.

Nova kolekcija posteljina, koju je ovog ljeta predstavio danski lanac JYSK, osiguraće mirnu i opuštajuću atmosferu u spavaćoj sobi.

„Ove sezone dodali smo zanimljive printove u spavaću sobu. Nova posteljina ima romantične, moderne ali i klasične printove koji će trenutno promijeniti atmosferu u spavaćoj sobi,” kaže Kathrine Møller Vinther, voditeljka kategorije posteljina u JYSKu.

Ako više volite romantičan izgled, možete odabrati posteljinu EDIT, s cvjetnim printom koji donosi osjećaj ljeta u zatvorenom prostoru dok je nešto jednostavnija verzija DANA, 100% Oeko-Tex sertifikovana pamučna posteljina sa suptilnim uzorkom, u kojoj ćete se osjećati kao u ekskluzivnoj hotelskoj sobi sa 4 ili 5 zvjezdica.

nova kolekcija posteljina

Klasična romansa

Dobar primjer romantičnog stila je i DAIMI posteljina, izrađena od 100% perkalnog pamuka. Njena kombinacija klasičnog prugastog printa s jedne strane i cvjetnog s druge te svijetle boje, iako se radi o bogatom printu, ne opterećuju prostor. Zavisno od želje samo u par poteza izgled romantične sobe možete pretvoriti u nešto jednostavniju.

nova kolekcija posteljina

„Kod DAIMI je naglasak na jednostavnom dizajnu koji je vrlo trendi. Nema potrebe za pretjeranim printevima. Krem-zeleni prugasti dizajn na bijeloj pozadini pokazuje da jednostavne nijanse mogu biti izuzetno zanimljive. DAIMI se može koristiti ako želite romantičan izgled, ali i za klasičan“, kaže Kathrine Møller Vinther.

Suptilni uzorci

Za one koji vole intenzivnije boje, JYSK je pripremio i druge zanimljive modele posteljina, kao što je SINJA 100% satenska pamučna posteljina s grafičkim printom.  Modernog je izgleda i prikladna za domove u muškom i ženskom stilu.

Pročitaj

nova kolekcija posteljina

NIRA je takođe model u akcentnoj tamno plavoj boji koja smiruje i opušta.  Sa suptilnim printom na tačkice to je svestran model, prikladan za muževne ali i nešto ženstvenije interijere minimalističkog izgleda.

nova kolekcija posteljina

Sva posteljina iz JYSKa ima STANDARD 1OO sertifikat OEKO-TEX®, što znači da proizvod ne sadrži štetne razine hemikalija.

Nova kolekcija dostupna je u JYSK trgovinama ili na JYSK.ba.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum