Trenutno čitaš
Sve što trebaš znati o horoskopskom znaku OVAN

Sve što trebaš znati o horoskopskom znaku OVAN

Ovnovi su superheroji zodijaka. Oni su hrabri, brzi i nezavisni, prihvataju probleme i nose se s njima, kako znaju i umiju. Kao prvi znak zodijaka, Ovan se poklapa sa proljećem. Ovan je životna sila koja kaže: “Ne danas” i juriša u bitku. Ponekad je teško savladati ego Ovnova, ali oni se brzo pomire kao i u borbi. Morate ih voljeti!

Foto: Ultra magazin

Vatreni znakovi – Ovan, Lav i Strijelac – su generalno kreativni i fizički aktivni. Vatra je princip volje na djelu, životna snaga koja nas inspiriše da ustanemo i nastavimo dalje uprkos svakom otporu i prepreci. Ljudi rođeni pod ovim elementom imaju tendenciju da budu orijentisani na akciju, odlučni i optimistični. Radite na teškom projektu? Zovite Ovna u pomoć.

Nezaustavljive sile svemira su kardinalni znakovi – Ovan, Rak, Vaga i Jarac – aktivni su i fizički, skloni rješavanju izazova ili procesuiranju informacija na kinestetički način. Oni su prirodni lideri i vođe, i oni čine da se stvari dešavaju.

Vladajuća planeta: Mars planeta akcije, rata, želje, agresije i nadmetanja. Mars je naša vruća krv kada dođe vrijeme. Mars je vrijeme za polazak. On inspiriše vrstu posla, koji ispunjava naše najdublje strasti. Mars je naša misija.

Ključna fraza: “Ja sam”.

Foto: Ultra magazin

Najbolje osobine: Ovnovi su preduzetnički, nezavisni, hrabri, inicijatori i kreativni. Imaju hrabrosti da pokrenu stvari i mogu biti inspirativni lideri. Njihova pucketava energija je zarazna, a oni su u srcu djeca, koja bruje od snage samog života. Ako ste zapeli negdje i ne znate riješiti problem, energija Ovna je ta koja vas izbacuje iz paralize neodlučnosti i rješava probleme.

Najgore osobine: Negativne strane Ovna mogu se pretočiti u sebičnost, nestrpljivost i brzu narav, nepromišljenost, brzopletost, impulsivnost. Iako su talentovani za stvaranje ideja i donošenje odluka, lako mogu postati frustrirani, što će ih dovesti do toga da napuste stvari jednako brzo, čim im nešto dosadi. Zahtijevaju dosta nezavisnosti i mogu postati razdražljivi ako ih drugi pokušaju kontrolisati. Vole da budu sami sebi šefovi. Oni i jesu rođeni šefovi, lideri.

Najbolje karijere za Ovnove: Ovnovi su prirodni lideri i imaju tendenciju da budu preduzetnici zodijaka. Oni se ističu u poslu, inovacijama, sklapanju poslova, zabavi, sportu, It industriji, kreativnoj industriji, medijima, preduzetnišvu i medicini. Jedno upozorenje: bolji su u pokretanju novih projekata nego u održavanju postojećih, tako da im je potrebno puno slobode na poslu, kako bi svoju kreativnost primijenili na nova područja.

Pročitaj

Ultra magazin

Kao prijatelji: Ovnovi dolaze da podrže vaša nastojanja. Oni mogu biti prilično konkurentni s drugima, ali oni slave svoje prijatelje – oni samo očekuju isto zauzvrat, naravno. U sukobu su direktni, što može biti teško prihvatiti, ali vrlo brzo prelaze sa svađe i koliko brzo planu, tako brzo se i ohlade. Sa Ovnovima nikad nije dosadno, zato su okruženi mnoštvom prijatelja.

Kao roditelji: Ovnovi su djeca u srcu, tako da imaju tendenciju da bolje od drugih razumiju djecu. Roditelji Ovnovi imaju neograničenu energiju za igru ​​i mogu na kraju dana biti iscrpljeni, kao i njihova djeca. Ovo su tipovi roditelja, koji se veoma se angažuju u domaćim zadaćama i vannastavnim aktivnostima, čak i ako nisu bili zainteresovani za te aktivnosti kada su oni bili mladi. Iako je njihovo strpljenje tanko i kratkog su fitilja, njihova glava i srce su u igri sa djecom.

Ultra magazin

Kao partner: Zaljubljeni Ovan je čudo, on leprša, on zavodi, on je sretan i poletan. Međutim od zaljubljenosti mogu i da pregore, toliko se zaljube da izgube glavu u potpunosti, ali isto tako ako ima je dosadano u vezi, oni treže izlaz ili se u vezi stalno nešto mora smišljati da ne bude dosadno, altivnosti, izlasci, sport, putovanja… Ovnovi su nevjerovatni fizički znakovi, a njihove veze obično karakteriše užarena seksualna hemija.

Tajne osobine Ovna koje niko ne shvata: Stereotip je da je Ovan tvrdoglav, nezavistan tip ličnosti, ali oni su zapravo među najmješnijim i najromantičnijim znakovima zodijaka. Ovnovi će se tako vatreno zaljubiti i potpuno se ne stidjeti koliko im voljena osoba znači. Očekujte velike geste od Ovna, naravno puno putovanja, zabave, seksa, humora i avantura.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum