Trenutno čitaš
Surferi (Barons) – nova surferska serija na Pickbox NOW

Surferi (Barons) – nova surferska serija na Pickbox NOW

Fenomenalna nova serija Surferi (Barons, 2022) stiže 22. jula na Pickbox NOW! U središtu radnje je grupa najboljih prijatelja koji inspirisani okeanom stvaraju ono što će postati kultna robna marka za surfanje. 

surferska serija
Senzualan pogled na surfovanje

Smještena u Australiju sedamdesetih godina, serija Surferi (Barons) oduševiće vas inspirativnom pričom i surferskom kontrakulturom u sudaru s marketingom i trgovinom. Ova surferska serija prekrasno oslikava vrlo specifičnu australsku surfersku kulturu koja se pojavila sedamdesetih godina. Način na koji je snimljena daje impresivan i senzualan pogled na to vrijeme.

O čemu je riječ?

U fokusu priče su preduzetni surferi inspirisani vremenom nastanka surferskih brendova kao što su Rip Curl i Quiksilver. Snapper (Ben O’Toole) i Trotter (Sean Keenan) prijatelji su koji zajedno rade na izradi odijela za surfanje, ali posvađaju se i postanu ogorčeni saparnici. Trotter kaže svojoj vjerenici Tracy (Jillian Nguyen) kako želi napraviti bolju odjeću za surfanje, a da to nisu obične kratke hlače kakve su se nosile dotad. Za njega to nije samo praktična potreba nego ideja koja se temelji na ljetu koje zauvijek traje.

surferska serija

Nostalgija sedamdesetih

Briljantno snimljena i zabavna, serija Surferi (Barons) priča je o rivalstvu između prijatelja smještena u opojne dane ranih sedamdesetih. Senzibilno i suptilno istražuje mnoga pitanja kao što su rasizam i seksizam te se dotiče ranih dana pokreta za društvenu pravdu.

Ovo je zavodljiva dramska serija s izvrsnom glumom i vjerodostojnom pričom. Slavljenje nostalgije sedamdesetih u samoj je srži ove serije, a glumačka je postava fantastična. Šaroliku glumačku postavu čine Sean Keenan, Ben O’Toole, Jillian Nguyen, Hunter Page-Lochard, Sophia Forrest, Catherine Van-Davies i Sebastian Tang.

Pročitaj

Zajašite na valu nove surferske serije Surferi (Barons) samo na Pickbox NOW od 22. jula!

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum