Trenutno čitaš
Maya Sar predstavila video spot za pjesmu „Ljubav“!

Maya Sar predstavila video spot za pjesmu „Ljubav“!

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Maya Sar, omiljena regionalna muzičarka i kantautorka, predstavila je video spot za svoj novi singl „Ljubav“. Uvijek drugačija i jedinstvena, te autentična u muzici koju stvara za svoju publiku, Maya je u svoju novu pjesmu „Ljubav“ pretočila svoje intimne i toliko istančane emocije i posvetila je svojoj najvećoj životnoj inspiraciji – kćerki Mini.

Foto Maya Sar video

Maya je o ovoj posebnoj pjesmi posvećenoj kćeri Mini rekla: „U nedostatku pravih riječi, jačinu osjećaja sreće, odgovornosti, strepnje, želje i nade za lijep život, nekada je lakše otpjevati nego ispričati.“

Maya je pjesmu „Ljubav“premijerno uživo izvela prije izvjesnog vremena na regionalnom muzičkom festivalu „Beogradsko proljeće“.

„Pjesma je prizor najsretnijeg životnog trenutka. Napisala sam je kada se rodila moja kćerka, pod utiskom bujice nepoliranih, iskonskih emocija. Tako je i snimljena, u dahu, kao live session, sa mojim dragim prijateljima muzičarima. Simbolika je da jedno od značenja imena moje kćerke jeste Ljubav. Ona je moja inspiracija i za pjesmu i za život“, ističe Maya, koja je na ovoj jazz-pop baladi okupila impesian muzički tim.U pitanju su dobro poznata muzička imena, te Mayini dugogodišnji saradnici, Matija Dedić, Dino Šukalo, Dado Marinković, Ante Gelo, Nermin Puškar, Daria Hodnik Marinković i Henry Radanović. Aranžman i produkcija su djelo Mahira Sarihodžića, koji je neizostavni dio Mayinog kreativnog i autorskog tima.

Pročitaj

Nakon veoma uspješne koncertne turneje “Maya Sar – Live in Theatre”, Mayu očekuje radno ljeto i koncerti širom regiona.

Uživamo u ovoj jedinstvenoj pjesmi i video spotu!

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum