Trenutno čitaš
Style inspo: 5 domaćih influenserki koje pratimo za modnu inspiraciju

Style inspo: 5 domaćih influenserki koje pratimo za modnu inspiraciju

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Influenserke svakodnevno inspirišu naš izbor odjeće — bilo da su to ideje za stil ili komadi za kupovinu. Neke se izdvajaju zahvaljujući svom besprijekornom osjećaju za stil, kreativnosti i individualnosti. Za najbolju modnu inspiraciju pratimo ovih 5 domaćih trendseterica.

@natasa.rocks

Stilistkinja Nataša Petrović Dolinaj svakodnevno inspiriše svoje Instagram pratioce, ali ono što je najvažnije od nje ćeš naučiti i kako da pronađeš svoj stil, te vrlo važna pravila stilizovanja. Koji kroj odgovara kojem tipu građe, kako da kombinuješ boje, teksture i siluete, pametno kupuješ i još mnogo toga.

@imfashionbabe

Od streetstyle kombinacija do glamuroznih izdanja. Dunja Jovanić se već godinama ističe kao jedna od domaćih influenserki koje pratimo za modnu inspiraciju. Dunja je i uspješna preduzetnica i vlasnica modnog brenda BÉBÉ by Dunja Jovanić, koji se izdvaja iz mase sa praktičnim i jedinstvenim modnim komadima.

@divaisback

Erna Saljević, poznatija kao DivaIsBack je, kako sama za sebe, kaže „influencer-turned-entrepreneur“. Kolekcije njenog brenda Anre su sve ono što jeste Ernin lični stil i ono čemu se vraća u bazi svog ormara. Erna ima istančan smisao za modu, a njene modne kombinacije su nam svakodnevna inspiracija.

@dorica505

Dora Predojević je još jedna trendseterica čije odjevne kombinacije obožavamo. Njen stil je eklektičan, razigran i inspirativan, a njen Instagram feed je prepun sjajnih modnih kombinacija.

Pročitaj

@ajlahuremovic

Kako Ajla Huremović na ovoj objavi kaže: “Roda me trebala u Francusku izbacit, ali navigacija joj stradala.” I zaista je tako, njen stil najviše podsjeća na besprijekorne parižanke, koje su nam oduvijek modna inspiracija. Svoju kreativnost pretočila je i u modni brend @sefice.ba.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum