Trenutno čitaš
Ispraćamo novembar novom muzikom

Ispraćamo novembar novom muzikom

ispraćamo novembar novom muzikom

Ispraćamo novembar novom muzikom. Tu su se našle i neke božićne pjesme jer nam stiže najradosnije vrijeme u godini. Poslušaj našu listu i uživaj u čarobnom decembru. 

MYKE TOWERS, DADDY YANKEE – Ulala

 

Dva najpopularnija portorikanska repera su objavila zajednički singl „Ulala“. Oni u svom izrazu kombinuju američki hip-hop, hispano i karipsku muziku.

RUTH KOLEVA – This Christmas

 

Očaravajuća Ruth Koleva je objavila pravu prazničnu pjesmu. Singl „This Christmas“ je prožet pravim božićnim duhom u kom pored Ruthinog izuzetnog glasa dominira upečatljiva duvačka sekcija.

PETARZ – Tête-à-tête (album)

 

Digitalni album PetraZ sastoji se od dvanaest pjesama. Na njemu je autor ostvario saradnju sa Markom Louisom, Milenom Jančurić, Maxom Kochetovim, kao i sa dugogodišnjim Stingovim perkusionistom Rhanijem Krijem iz Maroka.

ANA THE BEJBE – Kruna

 

Nakon višegodišnje pauze Ana The Bejb je upravo objavila video spot za novi singl „Kruna“ u kom govori o izazovnom periodu života i situacijama u kojima se našla posljednjih godina. Singl će u digitalnom obliku biti dostupan na svim striming servisima 23. decembra.

KING – Maanu Meri Jaan

 

Indijski pjevač, producent i reper King je stekao popularnost učestvujući u programu „MTV Hustle“ prije tri godine. Novi singl „Maanu Meri Jaan“ će vas sigurno zainteresovati.

Pročitaj
Taylor Swift The Tortured Poets Department

JOEL CORRY feat. TOM GRENNAN – Lionheart (Come on England)

 

Svoj aktuelan singl Joel Corry i Tom Grennan su prilagodili zbivanjima na Svjetskom prvenstvu u fudbalu i bodreći tim svoje zemlje.

RED HOT CHILI PEPPERS – The Shape I’m Takin’

 

Novi singl sa drugog albuma „Return Of The Dream Canteen“ koji je nedavmo objavio bend Red Hot Chili Peppers.

 

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum