Trenutno čitaš
Stižu novi filmovi na Pickbox NOW!

Stižu novi filmovi na Pickbox NOW!

L'Occitane
L'Occitane

Mnogo novih filmova stiže na Pickbox NOW! Lagani, zanimljivi i duhoviti, ovi su filmovi idealni za proljetne dane. Predstavljamo sedam novih filmova i najavljujemo da će tokom maja Pickbox NOW biti obogaćen s barem još toliko filmova! 

Vozač X (Driver X)
Foto: Pickbox

Dramski film Vozač X (Driver X) vrti se oko Leonarda i njegove porodice. Nakon što izgubi posao, odluči voziti taksi za kompaniju po imenu Driver X, kako bi mogao uzdržavati svoju ženu i dvije male kćerke. No noćni život Los Angelesa počne uticati na njega više nego što je mislio. U glavnim ulogama: Patrick Fabian, Travis Schuldt, Tanya Clarke, Desmin Borges.

Porodične igre (Family Games)
Foto: Pickbox

U zanimljivoj komediji/drami Porodične igre (Family Games) Sloane i njen dečko Barrett vraćaju se u njen dom iz djetinjstva s misijom. Naime, odlučni su uništiti brak njenog oca koji se ponovno oženio. Porodične tajne počinju polako isplivavati na površinu, a to će dovesti do zagonetne budućnosti. U glavnim ulogama: Megan Boone, Derek Cecil, Larry Bryggman, Margaret Ann Florence.

Igre u četvero (Fourplay) 
Foto: Pickbox

Komedija/drama Igre u četvero (Fourplay) priča je o prijateljstvu, ljubavi, braku, tajnama i lažima koje se odvijaju između dva parova u jednom stanu tokom nedjeljnog ručka. Niko od njih nije pomislio da će ovaj ručak zauvijek uticati na njihove živote i iz korijena ih promijeniti. U glavnim ulogama: Tammy Blanchard, Bryan Greenerg, Dominic Fumusa, Emanuela Galliussi.

Da budemo iskreni (2B Perfectly Honest)
Foto: Pickbox

Indie film Da budemo iskreni (2B Perfectly Honest) vrti se oko dvojice kolega, Franka i Josha. Njih dvojica pokušala su pokrenuti web-stranicu, no posao im je vrlo brzo propao. Izgubivši sav novac, Frank se nerado vraća u kuću svojih roditelja, a Josh, računarski čarobnjak sa ženom i sinom, razmišlja o nezamislivom, da pronađe pravi posao. U glavnim ulogama: Adam Trese, Andrew McCarthy, John Turturro.

Zakopani snovi (Grand Theft Parsons)
Foto: Pickbox

Temeljena na istinitoj priči, ova crna komedija Zakopani snovi (Grand Theft Parsons) priča je o country-pjevaču Gregu Parsonsu koji je umro od predoziranja 1973. Parsons i njegov menadžer Phil Kaufman sklopili su pakt da, zavisno od toga ko će od njih dvojice prvi umrijeti, jedan drugoga kremira u Nacionalnom parku Joshua Tree, području pustinje koje su obojica cijenila i voljela. U glavnim ulogama: Johnny Knoxville, Christina Applegate, Marley Shelton, Gabriel Macht.

Intervencija (Intervention)
Foto: Pickbox

Dramski film Intervencija (Intervention) vrti se oko eklektične grupe ljudi koji imaju jednu stvar zajedničku, ovisnost. Idućih 28 dana svi se nalaze pod istim krovom i moraju se suočiti sa surovom stvarnošću svojih ovisnosti. Rehabilitacija postaje sve teža i teža. U glavnim ulogama: Andie MacDowell, Rupert Graves, Jennifer Tilly, Donna D’Errico.

Pročitaj

Jake na kvadrat (Jake Squared)
Foto: Pickbox

Jake odluči snimiti novi film da bi shvatio kako je uspio uništiti svaku vezu u svom životu. No snimanje ovog filma izmakne kontroli kad se pojave neočekivani gosti, uključujući mlađu verziju njega samog, koji mu daju savjete kako popraviti svoj slomljeni život. U glavnim ulogama: Elias Koteas, Jennifer Jason Leigh, Virginia Madsen.

Sve ove filmove i još hrpu drugih gledajte samo na Pickbox NOW!

 

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum