Ultra Popularno

Stižu novi filmovi na Pickbox NOW!

Bingo
Bingo

Mnogo novih filmova stiže na Pickbox NOW! Ovi fantastični filmovi topla su preporuka za maratonsko gledanje! Predstavljamo šest novih filmova u kojima možeš uživati tokom septembarskih dana.  

Nikad nije prekasno, 2020.

Foto Pickbox

Četiri štićenika doma vojnih penzionera za veterane Vijetnamskog rata odlučuju iskoristiti svoje iskustvo kao ratni zarobljenici kako bi pobjegli iz doma i slijedili vlastite interese.

Drama / Romansa / Komedija

Čovjek koji je ubio Hitlera, a zatim Bigfoota, 2018.

Foto: npr.org

Calvin Barr neopjevani je heroj Drugog svjetskog rata odgovoran za spašavanje svijeta od jednog od najvećih tiranina u istorijii. Infiltriravši se u nacističke redove, uspio je izvršiti atentat na Adolfa Hitlera. Godinama nakon službe FBI ga je izvukao iz penzije kako bi ponovno spasio svijet. Ovaj puta mora zaustaviti Bigfoota prije nego što bude prekasno.

Avantura / Romansa / ZF

Pljačka u Hatton Gardenu, 2017.

Foto: theartsdesk.com

Ubrzo nakon što je pušten iz zatvora, misterioznom se pljačkašu nudi prilika da opljačka čuvani trezor. Sa svojom ekipom iskusnih pljačkaša mora premostiti sve prepreke i obračunati se s mafijom.

Drama / Akcija / Triler

Tajni agent, 2012.

Foto: cinemaderien.fr

Tajni agent Ewan na tragu je londonske terorističke ćelije posvećene vođenju džihada protiv zapadnog društva. Dok tim za nacionalnu sigurnost traži tragove identiteta bombaša, Ewan shvata da bi neuspjeh u zaustavljanju samoubilačkog bombaškog napada mogao zadati razoran udarac borbi za slobodu.

Drama / Akcija / Krimi

Granice ljubavi, 2009.

Foto: fanpop.com

Walter je slomljen čovjek koji kreće u osvetom ispunjenu potragu za ubicom svoje sestre. Osvaja ga prekrasna starija žena koja možda dijeli njegovu muku.

Drama

Børning 2, 2016.

Foto: filmfront.no

Nakon dvije godine zatvora zbog učestvovanja u ilegalnoj uličnoj utrci Roy odbija učešće u novoj ilegalnoj zimskoj utrci od Bergena do Murmanska na sjeveru Rusije. Ali onda čuje da će njegova kćerka s dečkom učestvovati u utrci.

Akcija / Komedija

 

 

Slični članci

10 žena koje su svojom ljepotom obilježile 90-te godine

Ultra magazin

Two Lives – Nova španska serija sa strastvenom pričom

Ultra magazin

Coolio, poznati reper iz 90-ih, preminuo u 59-oj godini

Ultra magazin