Trenutno čitaš
Stiže Netflixov dokumentarac o Pameli Anderson

Stiže Netflixov dokumentarac o Pameli Anderson

Pamela Anderson je sljedeća ikona kulture koja će dobiti Netflix dokumentarni tretman. Glumica Baywatch-a biće tema filma „Pamela, ljubavna priča“, koji je intimni pogled na njenu karijeru i lični život i stiže na streamer sljedećeg mjeseca.

Film, koji je dobio ekskluzivni pristup Andersonovoj, uključivaće nikada ranije viđene arhivske snimke i isječke iz njenih dnevnika, dok zvijezda bude govorila o svojoj romantičnoj istoriji, odnosu s djecom i glavnoj ulozi u čikaškom Broadwayu ranije ove godine.

dokumentarac o pameli anderson
Foto: Netflix

Film je potvrđen prošlog marta, a Anderson je sama podijelila vijest na Instagramu s rukom pisanim pismom u kojem se opisuje kao: “Ne žrtva, već preživjela, živa da ispriča pravu priču.” Dokumentarac o velikoj zvijezdi devedesetih stiže 31.januara 2023.

Prema sinopsisu Netflixa, dokumentarac će biti “intiman i humanizirajući portret jedne od najpoznatijih plavokosih bombi na svijetu, „Pamela, ljubavna priča“ prati putanju života i karijere Pamele Anderson od djevojke iz malog grada do međunarodnog seks simbola, glumice, aktivistkinje i majke.”

Pročitaj
3 romanse

dokumentarac o pameli anderson
Foto: Netflix

U intervjuu za Vanity Fair, Mike White, koji je režirao dokumentarni film za Netflix, rekao je da je Anderson podijelila decenijske privatne snimke i dnevnike sa timom dokumentarista, pristupajući projektu kao otvorenoj knjizi. “Od samog početka, ona je otvoreno rekla: ‘Možete me pitati bilo šta. Razgovaraću o bilo čemu. Neću biti ništa drugo nego iskrena prema vama u svemu,” rekao je on.

Nakon što se toliko otvorila u procesu snimanja, Anderson je rekla za Vanity Fair da trenutno ne planira gledati završeni film. “Dokumentarac nisam gledala i nemam namjeru da gledam. Dala sam potpuni pristup svojim arhivama i dnevnicima, i nadam se da će kroz potpunu transparentnost nekome imati smisla”, rekla je za časopis.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum