Trenutno čitaš
Stiže druga sezona serije Darkness: Those Who Kill

Stiže druga sezona serije Darkness: Those Who Kill

L'Occitane
L'Occitane

Streaming servis Pickbox NOW 7. marta predstavlja drugu sezonu zadivljujuće psihološke kriminalističke drame Tama: Oni koji ubijaju (Darkness: Those Who Kill). Mračna danska serija oduševljava zanimljivom pričom, kompleksnim likovima i njihovim psihološkim profilima te pomiče granice skandinavskog kriminalističkog noir žanra.

serija Darkness

U središtu je radnje Louise Bergstein, istražiteljka koja se bavi profilisanjem kriminalaca. Uranjajući u mračne želje i psihologiju potencijalnih zlikovaca, pomaže riješiti različite slučajeve ubistava.

Napeta igra mačke i miša

U drugoj sezoni koja se sastoji od osam epizoda Louise istražuje neriješeni slučaj u kojem su tri mladića ubijena u razmaku od nekoliko mjeseci. Pridružuje se policiji na čelu s glavnom detektivkom Karinom Hørup, kako bi zajedno radili na ovom misterioznom slučaju. Nakon što s njom kontaktira bivša porodična prijateljica Alice koja umire i želi prije smrti riješiti ubistvo svog sina, Louise postaje lično povezana sa slučajem.

serija Darkness

Pročitaj

Louise se suočava s rijetkim tipom ubice, tihim ubicom koji vodi naizgled normalan život. Kako bi riješila slučaj, mora upotrijebiti sve svoje psihološke vještine da bi razumjela njegovo složeno ponašanje. Počinje napeta igra mačke i miša, prisiljavajući Louise da se suoči s vlastitom prošlošću. Hoće li uspjeti zaustaviti ubicu prije nego što bude prekasno ili je on previše pametan da bi se mogao nadmudriti?

Impresivan psihološki triler

Impresivan psihološki triler koji se ne ustručava upotrijebiti scene strave u prikazu postupanja sa žrtvama na specifičan i interesantan način pokazuje stvarnu opasnost, kako za žrtve tako i za istražioce ubistva. Ne propustite drugu sezonu danske kriminalističke serije Tama: Oni koji ubijaju, samo na Pickbox NOW od 7.marta!

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum