Trenutno čitaš
Stiže druga sezona norveške serije “Izlaz”

Stiže druga sezona norveške serije “Izlaz”

Bingo osmica - XXL ušteda
Bingo osmica - XXL ušteda

Temeljena na istinitoj priči o četvorici prijatelja, koji pripadaju najbogatijem sloju norveškog društva, druga sezona izvanredne norveške serije Izlaz (Exit), stiže na streaming servis Pickbox NOW u petak, 14. januara.

serija izlaz

Šta raditi kad si toliko bogat da ne moraš ni o čemu razmišljati?

Moderna dramska serija otkriva mračni, skriveni, superbogati svijet hedonizma. Oni su četvorica prijatelja koji često imaju vrlo rizične poteze jer im je, jednostavno, dosadno. Pripadaju ekskluzivnom svijetu bogate elite Osla, imaju sve – osim izlaza iz vlastitog svijeta.

serija izlaz

Dijele specifičnu narcisoidnost, a svoj prazni život ispunjavaju neumjerenim hedonizmom i tulumarenjem. Dosađuju se manevrišući svojim svakodnevnim obvezama i očekivanjima porodice pa koriste novac i laži kako bi priuštili opijate i ostalu ilegalnu zabavu, pomičući svoj moralni kompas do krajnjih granica. Njihova želja da imaju sve više i više ne prestaje, no hoće li naći izlaz na vrijeme ili će ipak biti kažnjeni za svoje laži?

serija izlaz

Pročitaj

Ekskluzivni svijet bogate elite Osla: šta nas čeka u drugoj sezoni?

Nakon izvanredne prve sezone, u drugoj sezoni koja stiže 14. januara na Pickbox NOW, superbogati plejboj Adam (Simon J. Berger), Henrik (Tobias Santelmann), William (Pal Sverre Hagen) i Jeppe (Jon Oigarden) moraće se suočiti s posljedicama svog razvrata. U fokus dolazi korupcija pri trgovanju na temelju povlaštenih informacija, što će dovesti do još goreg ponašanja. Pozicije moći mijenjaju se: William i Adamova žena Hermine počinju igrati jednako prljavo kao i njihovi bivši partneri. Njihovi će se odnosi zakomplikovati, a svi će biti uvučeni u svijet osvete i totalnog nepoštovanja drugih.

Fenomenalnu drugu sezonu skrivenog i ekskluzivnog, ali i mračnog i nenormalnog svijeta bogatih Norvežana gledaj samo na Pickbox NOW od 14. januara!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum