Trenutno čitaš
Stan iznad knjižare u Notting Hillu može biti tvoj za 2 miliona funti

Stan iznad knjižare u Notting Hillu može biti tvoj za 2 miliona funti

NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

Ako si poput nas i gledaš film Notting Hill barem jednom godišnje, možda će ti biti zanimljivo saznanje da možeš živjeti londonsku romantičnu komediju. 

Stan koji se nalazi iznad kultne knjižare Notting Hill je na prodaju – za ozbiljnih 2,3 miliona funti.

UNIVERSAL PICTURES

Obožavaoci filma iz 1999. pamtiće simpatičnu knjižaru u kojoj je William Thacker (Hugh Grant), nespretno naletio na šik Annu Skot (Julia Roberts). A zatim i po kultnoj sceni u kojoj je Anna izlila svoje srce među redove knjiga o Istanbulu (još jedna filmska referenca) i iznijela jedan od najpoznatijih citata iz istorije romantičnih komedija: „Ja sam takođe samo djevojka, koja stoji ispred momka i moli ga da je voli.”

RUSSELL SIMPSON

Iako stan, nažalost, ne uključuje simpatičnog Williama Thackera, on nudi sve čari života u najprometnijoj gradskoj četvrti Londona. Doslovno se nalazi na svjetski poznatom putu Portobello, ako ti treba još naznaka.

RUSSELL SIMPSON

Smješten na tri nivoa, prostrani tripleks apartman ima tri spavaće sobe, dva kupatila i recepciju otvorenog plana sa pripadajućom kuhinjom i trpezarijom. Gornji sprat je čak posvećen i velikoj glavnoj spavaćoj sobi – sa kupatilom sa luksuznom parnom sobom. A ako sve to nije bilo dovoljno, stan na adresi Blenheim Crescent 13 ima i luksuz privatne terase za zabavu na otvorenom.

Pročitaj
banane

RUSSELL SIMPSON

Uprkos tome što određeni stan nije karakteristika Notting Hilla, Grant je živio iza ugla, postavlja se pitanje zašto nije živio u divnom prostoru odmah iznad ‘The Travel Bookshop’.

RUSSELL SIMPSON

“Ovaj prekrasan stan na Portobello Roadu pruža kupcu priliku da posjeduje dio kinematografske istorije”, rekla je Hermione Russell, pregovarač prodaje u Russell Simpson. “Prekrasan tripleks stan, uz svoju kultnu lokaciju, zaista je jedinstvena prilika za prodaju. Uz ovu znamenitu kuću nalazi se na jednoj od najpoznatijih cesta u ovoj oblasti, u samom središtu Notting Hilla sa nekoliko prodavnica, barova, restorana i pijacom u blizini.”

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum