Trenutno čitaš
Šta znači povratak Aidana Shawa u drugoj sezoni ‘And Just Like That’?

Šta znači povratak Aidana Shawa u drugoj sezoni ‘And Just Like That’?

L'Occitane
L'Occitane

Serija koja je podijelila mišljenja, a prati Carrie Bradshaw, Mirandu Hobbes i Charlotte York Goldenblatt u njihovim pedesetim, And Just like that vraća se sa drugom sezonom, vjerovatno prepunom cosmo koktela, podcastinga i katastrofalnih sastanaka.

Potvrđeno je da se Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis vraćaju u drugu sezonu. U tizeru objavljenom na zvaničnom Instagram nalogu za And Just Like That pojavljuju se Nicole Ari Parker kao Lisa Todd Wexley, Sarita Choudhury kao Seema Patel, Mario Cantone kao Anthony Marentino, Karen Pittman kao dr Nya Wallace i Sara Ramirez kao Che Diaz , sugerišući da će i oni ponoviti svoje uloge.

A što se tiče Carrieine značajne druge osobe? Carrie je završila prvu sezonu And Just Like That poljubivši svog sjajnog producenta, Franklyna (Ivan Hernandez), koji bi se mogao vratiti u drugi dio. “Ne znam ništa o sljedećoj sezoni”, rekao je Hernandez za Vogue. “Mislim da se te stvari još uvijek rješavaju. Divno sam se proveo igrajući lik, tako da ne bih imao ništa protiv da se vratim i istražim ga, ako tako odluče.”

Ako se Franklyn ipak pojavi, moraće da se takmiči za Carrieinu pažnju s Aidanom Shawom, za kojeg je HBO potvrdio da će se pojaviti u drugoj sezoni.

Jedan lik koji se gotovo sigurno neće vratiti – barem fizički – je Samatha Jones, koju utjelovljuje Kim Cattrall. Međutim, voditelj serije Michael Patrick King rekao je za Variety da će Samantha ostati “prijateljica iz poruka” sa Carrie, kao što je bila u prvoj sezoni. Prije toga, on je za publikaciju rekao da gledaoci ne treba da se nadaju da će se njih dvije ponovo okupiti na ekranu. „Čarobno razmišljajući, sjajno je imati Samantu“, rekao je. “Ali nemam realna očekivanja da će se Kim Cattrall ikada ponovo pojaviti.”

Pročitaj

Kao i kod prve sezone, glavne tačke zapleta druge sezone And Just Like That će biti skrivene do objavljivanja, ali to nije spriječilo fanove da spekuliraju o tome šta bi se moglo istražiti. U posljednjoj epizodi prvog dijela, vidimo Carrie kako sama vodi Sex and the City, svoj novi podcast savjeta, nakon završetka serije X, Y i Me koju predvodi Che Diaz. Hoće li Carrie nastaviti da prenosi svoju mudrost, hoće li Frenklyn nastaviti da producira šou i hoće li se njih dvoje zaista naći zajedno? Ili će se ponovo fokusirati na emocionalno devastiranje Aidana? A šta je sa Che i Mirandom, nakon što je potonja odlučila da odustane od svog veoma konkurentnog stažiranja i ode u LA sa Che?

HBO Max tek treba da objavi datum izlaska druge sezone And Just Like That, ali je produkcija trenutno u toku, uz nadu da će nova serija početi sa emitovanjem na ljeto 2023.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum