Trenutno čitaš
5 dokaza da se patike super kombinuju baš uz svaki modni izgled

5 dokaza da se patike super kombinuju baš uz svaki modni izgled

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Patike su sve više postale ključna obuća u našoj garderobi, ali do prije nekoliko godina obično smo ih nosili samo uz sportsku odjeću, a ne za svakodnevni casual ili poslovni izgled. Međutim, sada ima toliko cool mogućnosti da patike stilizujemo na načine koji su jednostavni, a uzvišeni i moćni. 

Donosimo ti nekoliko načina kako da kombinuješ patike sa odjećom, koja ne mora da bude sportska, već možeš da postigneš zanimljiv, moderan, cool izgled za svaku priliku, pa čak i poslovnu.

fashionjackson.com
@FILIPPAHAGG

Patike se kombinuju sa dugim maxi kaputima

Dugi maxi kaputi, trebali bi biti jedan od najvećih trendova ove godine i iako bi obično razmišljali o tome da ih stilizujemo uz čizme, gležnjerice ili štikle, dodavanje patika i farmerki je super način da dodaš ležerni element svom stilu.

@ASTYLEEDIT
@JENNABEY

Patike se mogu kombinovati sa čarapama i suknjom

Od providnih hulahopki do šarenih čarapa… čarape su postale jedan od mikro-trendova koji su aktuelni. Dodavanje para čarapa do gležnjeva uz patike dodaje cool stilski element. Patike i vidljive čarape u raznim bojama uz suknje od tvida, prava su dobitna kombinacija.

John Sciulli
@LEIASFEZ

Patike kombinujemo i sa odijelom

Odijelo se uvijek vraća u modu svake sezone, kao i način na koji ga stilizujemo. Šarene patike već su jedan od ključnih trendova 2023. godine, a uparivanje patika s odijelom dodaje zabavan, razigran element svakoj modnoj kombinaciji, pa tako možemo da imamo casual look, poslovni ili večernji look u trenu.

@emilisindlev
@FAKERSTROM

Patike i kačketi su super kombinacija

Kačketi i patike idu ruku pod ruku, čak idu uz platnene hlače, farmerke ili teksas jaknu, sako i klasičnu torbu. Za tren imaš kombinaciju za izlazak u kino, ručak sa prijateljima ili šetnju gradom.

Pročitaj
weleda

harmfreefashion.com
@ERINOFFDUTY

Patike i monohromatski look su dobitna kombinacija

Bilo da se odlučiš za bež mantil, hlače i košulju, ili neku drugu boju za monohromatski izgled, sigurno će se uklopiti uz patike. Ovdje se čisto bijele ili čisto crne patike, najbolje uklapaju i dobijaš savršeni poslovni ili casual look.

Robino Salvatore
@JOSEFINEHJ

Idealno se uklapaju uz karirane sakoe

Iako karirani tvid često može izgledati previše damski, jednostavno dodavanje opuštenih farmerki i patika dodaje element zabave, koji je sve samo ne dosadan. Patike, farmerke i sako od tvida, predstavljaju super kombinacije za sve prilike.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum