Trenutno čitaš
„Berlin“ stiže ove godine na Netflix, objavljen trailer!

„Berlin“ stiže ove godine na Netflix, objavljen trailer!

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Netflix je objavio trailer za novu seriju pod nazivom „Berlin“, koja je spin-off hit serije ‘La Casa De Papel’. Poznato je i kada ova serija stiže na najpopularniju streaming platformu!

Foto Netflix

Serija ‘Berlin’ će se vremenski smjestiti godinama prije radnje originalne serije, a radnja će pratiti lik Andrésa de Fonollosa, jednog od kradljivaca koji nosi nadimak Berlin, a u glavnoj ulozi je španski glumac Pedro Alonso, koji je glumio i u originalu.

Na ovu novu seriju nećemo morati predugo čekati, jer je Netflix objavio da serija stiže do kraja godine, tačnije u decembru 2023. godine.

Berlin je ubijen u drugoj sezoni žrtvujući se kako bi ostatak ekipe mogao pobjeći policiji. U novim epizodama imaćemo priliku da ga upoznamo u njegovim mlađim danima, kada je i smještena radnja spin-offa.

Trailer nove serije prikazuje zamršenu maketu banke iz koje muškarac u crvenom džemperu skida grimizni dragulj. Fanovi su odmah prepoznati zgodnog lopova, koji se u traileru vraća modelu kako bi proučio papirnatu figuricu misteriozne žene.

Netflix je objavio i nekoliko fotografija na kojim se može vidjeti kako će izgledati glumačka postavka serije ‘Berlin’.

Pročitaj

Pogledaj trailer.

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum