Trenutno čitaš
Šta u januaru gledamo na HBO Max?

Šta u januaru gledamo na HBO Max?

HBO

Januar na HBO Max streaming platformu donosi premijeru nove sezone HBO Original serije „Pravi detektiv: Zemlja tmine“, s dobitnicom nagrade Oscar Jodie Foster i Kali Reis u glavnim ulogama, kao i srpsku dramu „Zlatni dečko“ o Denisu Markoviću, vrsnom mladom fudbaleru koji zbog problematične naravi ostaje bez ugovora i trenera.

Od premijera filmova izdvajamo HBO Original film „Reality“, biografsku dramu „Lucy i Desi“, romantičnu komediju „Cura za sve“ s Jennifer Lawrence u glavnoj ulozi, poučnu dramu „Sin“ i triler „Izvještaj“. Od dokumentaraca izdvajamo poljski Max Original dokumentarni film „Vika!“, kao i drugu sezonu dokumentarne serije „Neobičan slučaj Natalije Grace“.

PRAVI DETEKTIV: ZEMLJA TMINE 

HBO
HBO

Kad padne duga zimska noć u Ennisu na Aljasci, osmorica ljudi koji upravljaju arktičkom istraživačkom stanicom Tsalal nestaju bez traga. Kako bi riješile slučaj, detektivke Liz Danvers (Jodie Foster) i Evangeline Navarro (Kali Reis) moraće se suočiti s tamom koju nose unutar sebe i istražiti uklete istine koje leže zakopane pod vječnim ledom. Premijera je 15. januara.

ZLATNI DEČKO

HBO
HBO

Priča o Denisu Markoviću, vrsnom mladom fudbaleru koji zbog problematične naravi ostaje bez ugovora i trenera. Izvrsni mladi fudbaler Denis zbog svoje usijane glave gubi igrački ugovor i menadžera. Od sada pripada srpskim mafijašima Soniju i Džoniju. Njihov prijatelj Maki postaje Denisov trener. Denis se prvo mora naučiti na Makijeve grube metode. Ali situacija se mijenja kada se za Denisa zainteresuje fudbalski funkcioner Omer. Premijera na HBO je 25. januara.

SVI LAŽU

HBO
HBO

Ivanova nedavna smrt dovela je sve stanovnike Belmontea do ruba živaca. Što se tiče Macarene i Ane, one su se zaštitile od tajne koja ih veže; ubile su i riješile se Nestorovog tijela, Ivanovog priznatog ubice, koji je i dalje na slobodi. Dok policija neumorno traga za Nestorom, Maite mora istražiti još jednu zavjeru; u misterioznoj saobraćajnoj nesreći Yolanda je ostala u komi istog dana kad je Nestor nestao. Jesu li ova dva događaja povezana? Hoće li tajne protagonista izaći na vidjelo? Jedina stvar koja je jasna je da svi još uvijek lažu. Premijera je 18. januara.

REALITY 

HBO
HBO

25-godišnja Reality Winner (glumi ju Sydney Sweeney, poznata iz HBO-ovog hita „Euforija”) je prevoditeljica koja podučava jogu nakon radnog dana i kupuje u lokalnom supermarketu, a sve to dok pije ledeni latte i redovito objavljuje svoj život na Instagramu. Kada je pod stresom, koristi humor kao mehanizam odbrane. Ovo ne promiče pažnji agenata FBI-a, koji jednog dana dolaze s nalogom za pretres njene kuće – kako se ispostavilo, djevojka je osumnjičena za odavanje strogo povjerljivog izvještaja NSA-e. Premijera na HBO je 26. januara.

LUCY I DESI 

HBO
HBO

Godine 1952. holivudskom moćnom paru Lucille Ball i Desiju Arnazu prijete šokantne privatne optužbe, političko blaćenje i kulturni tabui. Od čitanja scenarija u ponedjeljak, do sobe za scenariste, u studiju i iza zatvorenih vrata, doživi razotkrivajući uvid u složeni romantični i profesionalni odnos para tokom jedne kritične produkcije njihovog revolucionarnog televizijskog sitcoma „Volim Lucy“.

CURA ZA SVE

HBO
HBO

Jennifer Lawrence u ovoj komediji glumi Maddie, neodgovornu 32-godišnjakinju koja se javlja na oglas dvoje prebrižnih roditelja koji traže fiktivnu djevojku za svojeg sramežljivog sina, kako bi on stekao malo samopouzdanja prije fakulteta.

IZVJEŠTAJ

HBO
HBO

Kada službenik Senata Daniel J. Jones povede istragu o CIA-inom programu pritvaranja i ispitivanja nakon 11. septembra, otkriva šokantne tajne.

Pročitaj

SIN

HBO
HBO

Poučna priča koja prati porodicu koja se bori da se ponovno ujedini nakon raspada. „Sin“ prati Petera, čiji se užurbani život s njegovom bebom i novom partnericom Beth preokrene kada mu se bivša žena Kate pojavi na vratima kako bi razgovarali o njihovom sinu Nicholasu, koji je sada tinejdžer. Mladić mjesecima izostaje iz škole i vrlo je problematičan. Peter se trudi brinuti o Nicholasu kao što bi želio da se njegov vlastiti otac brine o njemu dok se nastoji posvetiti i svom i Bethinom novom sinu, a na poslu mu se nudi radno mjesto iz snova u Washingtonu. Međutim, posežući za prošlošću da ispravi svoje greške, on gubi uvid u to kako zadržati Nicholasa u sadašnjosti.

SISU 

HBO
HBO

Smješten u posljednje dane Drugog svjetskog rata, ovaj film prati Aatamija, bivšeg finskog vojnika koji otkriva zlato u pustinji Laponije i nalijeće na njemačke vojnike koji se povlače. Kada nacistička skupina odluči ukrasti njegov plijen, Aatami započinje nasilnu borbu jednog čovjeka protiv cijele vojske.

VIKA!

HBO
HBO

84-godišnja DJ Vika zvijezda je varšavskih noćnih klubova. Harizmatična i živopisna odbija ostariti. Ali može li ovo trajati zauvijek? “Vika!” je gorko-slatki portret žene koja se mora suočiti sa starenjem, ali slavi život do samog kraja.

NEOBIČAN SLUČAJ NATALIJE GRACE II

HBO
HBO

Natalia otkriva nove šokantne detalje o periodu koji je provela s Barnettima. Novi intervjui s ljudima koji su najbolje upućeni u priču pružaju novi uvid u užasne motive zbog kojih su Barnetti željeli posvojiti Nataliju, a onda je se riješiti.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum