Trenutno čitaš
Šta ovog vikenda slušamo na repeat?

Šta ovog vikenda slušamo na repeat?

nova muzika

Vrijeme je za novu dozu dobrog zvuka. Nova muzika koja je obilježila ovu sedmicu je tu, i puni nam baterije za predstojeće dane. Poslušaj i odaberi pjesme za svoju playlistu.

RIKA – Out Of Our Hands

„Ovo je moja prva pjesma o raskidu. Svi instrumenti su snimljeni uživo a pjesmu je producirao Duck Blackwell koji je radio na poslednje albumu Kylie Minogue,“ izjavila je Rika povodom objavljivanja novog singla.

ORVILLE PESCK feat. KYLIE MINOGUE & DIPLO Midnight Ride

Noah Cyrus, Teddy Swims, Nathaniel Rateliff, Midland, Elton John, Beck su uzeli učešće u snimanju albuma dueta „Stampede“ kantri super zvijezde Orvillea Peceka. On važi za respektabilnog kantri autora. U sklopu mjeseca Pridea u Americi pjesmu je sa oba gosta izveo prošle nedelje na „Out Loud“ festivalu u Las Anđelesu.

 

TIËSTO – The Bump

Najtraženiji holandski DJ/producent Tiësto je spremio komercijalni hit  „The Bump“. Tiësto je objavio nekoliko festivalskih bengera a ovo je jedan u nizu. Numere koje ova dance ikona objavljuje pod okriljem etikete Spinnin’ su namijenjene masovnim žurkama.

KEVIN PALACIOS & JORDAN GRACE – Bright As You

Warner Music South East Europe je pokrenuo EDM lajbl Balkan Elektro u okviru kog će plasirati izdanja EDM artista iz ovog dijela Evrope čitavom svijetu. Etiketa je naklonjena svim izvođačima koji se u ovom zvuku prepoznaju.

OMAR APOLLO – Less Of You

Dugo najavljivani album „God Said No“, Omar Apollo će objaviti 28. juna. Do sada je objavio dva vrlo zapažene singlove „Spite“ i „Dispose of Me“.

Pročitaj
zmajeva kuća

ROBIN SCHULZ feat. IZZY BIZU – Only Way Is Up

Globalno najuspešniji njemački solo artist Robbin Schulz je objavio pjesmu „Only Way Is Up“ u kom gostuje Izzy Bizu. Ona je 2016. godine ponijela titulu „Artist Of The Year“ radija BBC. Njen najveći hit je „White Tiger“ koji je objavljen prošle godine.

POLI GENOVA – We Only Have Today

Kao ambasadorka Bugarske u UNICEF-u, Poli Genova je snimila pjesmu „We Only Have Today“ koju je posvetila svoj djeci svijeta.

Naslovna fotografija: shestyledwhat

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum