Trenutno čitaš
Šta nam donosi mlad mjesec u Jarcu?

Šta nam donosi mlad mjesec u Jarcu?

Bingo Vikend Akcija
Bingo Vikend Akcija

Mladi Mjesec u Jarcu je vrijeme da se pokrenemo i napravimo neophodne promjene u našim životima. Dok razmišljamo o dobrim starim danima prije nego što uđemo u novu godinu, konačno možemo ostaviti prošlost iza sebe, pročišćavajući svoje živote kako bismo osigurali da se možemo potpuno osloniti na sebe u 2023. godini.

Sada možemo implementirati naše najistinitije i najrealnije vizije i snove bez ikakvog oklijevanja.

Ultra magazin

Jupiter nam omogućava da jasno sagledamo naše okolnosti, dok nam Hiron, ranjeni iscjelitelj, daje snagu da napravimo tranziciju da budemo najhrabrija verzija sebe u nadolazećoj novoj godini. Mlad mjesec označava početak lunarnog ciklusa i nove početke, a ovaj, ujedno i posljednji mjesec 2022. godine, nastupa 23. decembra u Jarcu.

Naše najdublje rane će biti otkrivene u ovom trenutku. Ali sve dok smo posvećeni radu na popravljanju naših srca i prošlosti, onda možemo raditi na razvoju naših života i kretanju ka boljem emocionalnom mjestu. Međutim, emocionalni poremećaji na kojima radimo će boljeti kada se aktiviraju tokom procesa ozdravljenja. Zamislite ovo kao početak putovanja koje je usmjereno na brigu o sebi.

Ovo vrijeme će nam omogućiti da razmislimo o ranijim situacijama i odnosima koji su nam uzrokovali bol – ili možda trenucima u kojima smo uznemirili druge. Željećemo da se oslobodimo patnje i bolova u srcu kako bismo zdravo napredovali u našim životima. Mars je retrogradan u Blizancima i stvara manju frustraciju, izvlačeći tjeskobu i emocionalni bol koji smo držali u sebi na površinu.

Mlad mjesec će uticati na sve znakove na različite načine. Međutim, kardinalni znakovi kao što su Ovan, Rak, Vaga i Jarac će najviše osjetiti ovu kosmičku energiju. Ovo za njih označava vrijeme otkrića i rasta, tjerajući kardinalne znakove iz njihovih zona udobnosti. Fiksni znakovi poput Bika, Lava, Škorpije i Vodolije razmišljaju o promjenama koje treba napraviti u njihovim svakodnevnim nastojanjima da žive najbolje živote u novoj godini. Promjenjivi znakovi Blizanci, Djevica, Strijelac i Ribe zauzimaju stav i postavljaju granice jer preuzimaju emocije drugih.

Pročitaj

Kako budemo ulazili u 2023., moći ćemo izliječiti prošlost i stvoriti svoje najbolje živote u sadašnjosti. Bez težine naših ustajalih emocija koje leže na našim ramenima, možemo napraviti korake u prihvaćanju svojih snova i sebe kao pojedinaca. Razmislite koliko ste daleko stigli i koliko još možete evoluirati ako nastavite. Prava količina truda može vas odvesti do visina za koje nikada niste mislili da su moguće.

S mladim mjesecom u Jarcu koji završava 2022., ovu godinu možete smatrati godinom planiranja. Kada dođemo do početka 2023. godine, vrijeme je za akciju! Vrijeme je da vidite svoj puni potencijal, a koji znak će vam pomoći da to postignete bolje od Jarca, zemljanog znaka koji nas održava prizemljenim, stabilnim i praktičnim.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum