Trenutno čitaš
Šta je novo na Netflixu u februaru?

Šta je novo na Netflixu u februaru?

L'Occitane
L'Occitane

Novi Netflix naslovi uvijek su razlog za slavlje. Na spisku streaming platforme za februar? Vruće očekivani povratak zaljubljenog progonitelja Penna Badgleyja, raskošna italijanska istorijska drama i romantična komedija koja stiže baš na vrijeme za Dan zaljubljenih.

You: 4. sezona, 1. dio (9. februar)

Joe postaje nova ličnost u Londonu i izgleda da pokušava da promijeni život. Ali ovog puta uloge se mijenjaju i on postaje žrtva uhođenja! Sezona 4 serije YOU će se sastojati od 10 epizoda podijeljenih u dva dijela, s tim da je prva polovina zakazana za 9. februar 2023., a preostalih 5 epizoda će biti premijerno prikazano 9. marta.

 

Your Place or Mine (10. februar)

Aline Brosh McKenna – kreatorka serije Crazy Ex-Girlfriend, i autorka koja stoji iza filma The Devil Wears Prada i 27 Dresses – debituje sa ovom šarmantnom romantičnom komedijom u kojoj glume Reese Witherspoon i Ashton Kutcher, kao Debbie i Peter. Najbolji prijatelji koji odluče da zamijene domove na sedam dana. Dok se Debbie, iscrpljena samohrana majka, opušta na Menhetnu, Peter brine o njenom sinu u Los Angelesu. Ali, kada se Debbie zaljubi u Njujorčana (Jesse Williams), Piter shvata da mora priznati svoja prava osjećanja prema njoj.

 

Pročitaj

The Law According to Lidia Poët (15. februar)

Ova italijanska serija od šest dijelova ko-reditelja Mattea Roverea i Letizie Lamartire, prati nevjerovatan uspon advokatice, prve žene koja se pridružila profesiji u Italiji. Matilda De Angelis zadivljujuća je u centralnoj ulozi, predstavljajući je kao mladu ženu koja se bori za svoje mjesto u Torinu iz 19. vijeka. Protivno željama svoje porodice i suočavajući se sa ogromnim otporom svojih vršnjaka, ona se bori da poništi sudsku presudu koja je sprečava da radi kao advokatica i pokreće nacionalni razgovor o ulozi žena u društvu u tom procesu.

 

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum