Trenutno čitaš
3 razloga zašto da Gloria gel postane čuvar tvoje intime!

3 razloga zašto da Gloria gel postane čuvar tvoje intime!

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Higijena osjetljivog intimnog područja je od velike važnosti, kao i njeno pravilno održavanje. Adekvatna osnovna higijena intimnog područja, omogućava da nas prati osjećaj čistoće i svježine tokom svakodnevnih aktivnosti, ali ono što je još važnije jeste da nam pomaže u sprečavanju neugodnih i u krajnjem slučaju opasnih zdravstvenih problema. Ako još ne koristiš Gloria gel za intimnu njegu, ova 3 benefita će te podstaknuti na razmišljanje o uvođenju istog u svoju ličnu higijenu!

Uravnotežen pH sprečava iritacije, peckanje, neugodan miris i višak sekreta!

Većina žena nije upoznata s važnosti korištenja namjenskih proizvoda za intimnu njegu, te za istu svrhu koristi gel ili kupku za tuširanje, jednaku kao i za cijelo tijelo. Obični gelovi za tuširanje imaju veću pH vrijednost od pH vrijednosti intimne regije. Gelovi i kupke za tuširanje narušavaju ravnotežnu vaginalne mikroflore. Gloria gel za intimnu njegu ima pH vrijednost jednaku onoj osjetljivog intimnog područja, zahvaljujući mliječnoj kiselini, koja održava uravnoteženu pH vrijednost. Ne izaziva iritacije, svrbež, bol, neugodne mirise i pojačano lučenje sekreta poput običnih gelova.

Prirodni sastojci koji štite od virusa, gljivica i bakterija!

Jesi li ikada čula za Mandravasarotru? Na Madagaskaru ga nazivaju „drvo koje štiti“, a kao izvor ljekovitog eteričnog ulja Gloria tim ga je uvrstio u recepturu Gela za intimnu njegu, kao jedan od najvažnijih sastojaka, kako bi zaštitio tvoju intimu. Još jedno, jednako važno, eterično ulje ravensare tvojoj će intimnoj regiji pružiti u isto vrijeme nježnu i snažnu antivirusnu, antibakterijsku i antigljivičnu zaštitu. Pomno birana receptura krije i bilje o čijim su se ljekovitim blagodatima i dokazanoj efikasnosti prenosile priče s koljena na koljeno stoljećima, a to su kantarion i neven. Oni će svojim blagim djelovanjem regenerisati osjetljivu i oštećenu kožu intimne zone.

Pročitaj

Blaga formula za najnježnije područje!

Poštujući sve nježne aspekte ženstvenosti, kao i potrebu za njenom zaštitom Gloria tim je kreirao jedinstvenu recepturu u obliku gela za intimnu njegu. Ono što formulu gela za intimnu njegu čini najboljim izborom, jeste gelasta tekstura koja nježno čisti i njeguje ostavljajući osvježavajući miris, čak i za vrijeme menstrualnog ciklusa. Proizvod je siguran i prilagođen za svakodnevnu upotrebu. Gloria gel za intimnu njegu potraži u svim bolje opremljenim apotekama u Bosni i Hercegovini, cm i dm poslovnicama ili naruči online putem web shopa.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum