Trenutno čitaš
Šta gledati ovog ljeta? Imamo preporuke koje te neće razočarati!

Šta gledati ovog ljeta? Imamo preporuke koje te neće razočarati!

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Ljeto je stiglo, a mi donosimo nekoliko fenomenalnih preporuka serija i filmova s Pickbox NOW!

Ovaj streaming servis nudi brojne britanske kriminalističke serije, kvalitetne evropske filmove, a za toplije dane preporučujemo australijsku seriju Surferi, seriju Voli me, američku komediju Ženskaroš s Ashtonom Kutcherom i još nekoliko ljetnih poslastica.

AUSTRALIJSKA SERIJA O SURFERSKOJ KULTURI

U Australiji 1971. grupa najboljih prijatelja živi svoj surferski san na suncem okupanim plažama. Usput otkrivaju da čak i u takvom raju postoje sukobi, pohlepa i toksična ambicija. Smještena u vrijeme seksualne revolucije i velikih društvenih promjena, serija Surferi (Barons) bilježi jedinstveni trenutak preokreta i prilika kada se sudaraju nova surferska kontrakultura i duh preduzetništva.

Pickbox

SERIJA KOJA ODUŠEVLJAVA LIKOVIMA I UVRNUTIM HUMOROM

Riječ je o Love Me (Voli me), izvrsnoj i ponekad izuzetno humorističnoj, drami koja bavi se modernim ljubavnim problemima tri člana porodice Mathieson. Clara, Glen i Aaron u različitim su stadijima života, i na potpuno različite načine pokušavaju pronaći ljubav. Duhovita, sofiticirana i iskrena, ova se serija bavi istraživanjem ljubavi u svim njenim oblicima. Takođe, ona nas podsjeća na to da smo svi predivni. U sveukupno 6 epizoda, ova ćete mini-serija oduševiti fenomenalnim likovima, sočnom pričom, ugodnom atmosferom i uvrnutim humorom.

Pickbox

AMERIČKA SEKS-KOMEDIJA O ZAVOĐENJU

 U fokusu priče američke seks-komedije Ženskaroš (Spread) narcisoidni je žigolo Nikki (Ashton Kutcher). On živi u Los Angelesu lutajući iz jedne veze u drugu bez stalnog posla ili čak mjesta za život. On lovi žene koje ga mogu izdržavati. Nakon što je u klubu upoznao Samanthu, preselio se njoj koristeći se svojim izgledom i seksualnom moći kako bi je usrećio.

Pickbox

ROMANTIČNI FILM O SPAŠAVANJU PRIRODE

U toplom romantičnom filmu Ljubav na koralnom grebenu (Love On The Reef) pametni i ozbiljni morski biolog Liam i zabavna i opuštena instruktorka ronjenja Isla moraju se udružiti kako bi spasili svoj voljeni greben od uništenja prije nego što bude prekasno.

Pročitaj

Pickbox

FILM O ODRASTANJU I LJUBAVI

Američki film Šetnja za pamćenje (A Walk To Remember) film je o odrastanju i ljubavi koji će rastopiti svako srce. Prati Landona Cartera, glavnog frajera u Srednjoj školi Beaufort, sve dok se zadirkivanje novog učenika Claya ne pretvori u tragediju. Nakon što je Clay ozbiljno povrijeđen, Landonu je ponuđen izbor, izbacivanje iz škole ili uključivanje u nekoliko projekata koji uključuju davanje instrukcija vikendom, dužnosti domara i učestvovanje u školskoj predstavi. Landon bira posljednje i usput se sprijatelji s Jamie Sullivan, kćerkom lokalnog svešenika.

Pickbox

ROMANTIČNE FILMSKE POSLASTICE TOKOM CIJELOG LJETA

 Tokom juna na Pickbox NOW stiže i 12 novih ljetnih filmova! Filmovi kao što su Najbolji savjeti za ljubav (Love Hacks), Ljubavni zaplet (Romantic Rewrite), Zaljubljeni u divljini (Love Upstream) i Nasljeđe ljubavi (Heart Of The Manor) probudiće raspoloženje za ljetne ljubavi i romanse. Najnovije ljetne filmove pronađi ovdje!

Uživaj u ljetnih filmovima i serijama na Pickbox NOW!

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum