Trenutno čitaš
Šta gledati ovog ljeta? Imamo preporuke koje te neće razočarati!

Šta gledati ovog ljeta? Imamo preporuke koje te neće razočarati!

Ljeto je stiglo, a mi donosimo nekoliko fenomenalnih preporuka serija i filmova s Pickbox NOW!

Ovaj streaming servis nudi brojne britanske kriminalističke serije, kvalitetne evropske filmove, a za toplije dane preporučujemo australijsku seriju Surferi, seriju Voli me, američku komediju Ženskaroš s Ashtonom Kutcherom i još nekoliko ljetnih poslastica.

AUSTRALIJSKA SERIJA O SURFERSKOJ KULTURI

U Australiji 1971. grupa najboljih prijatelja živi svoj surferski san na suncem okupanim plažama. Usput otkrivaju da čak i u takvom raju postoje sukobi, pohlepa i toksična ambicija. Smještena u vrijeme seksualne revolucije i velikih društvenih promjena, serija Surferi (Barons) bilježi jedinstveni trenutak preokreta i prilika kada se sudaraju nova surferska kontrakultura i duh preduzetništva.

Pickbox

SERIJA KOJA ODUŠEVLJAVA LIKOVIMA I UVRNUTIM HUMOROM

Riječ je o Love Me (Voli me), izvrsnoj i ponekad izuzetno humorističnoj, drami koja bavi se modernim ljubavnim problemima tri člana porodice Mathieson. Clara, Glen i Aaron u različitim su stadijima života, i na potpuno različite načine pokušavaju pronaći ljubav. Duhovita, sofiticirana i iskrena, ova se serija bavi istraživanjem ljubavi u svim njenim oblicima. Takođe, ona nas podsjeća na to da smo svi predivni. U sveukupno 6 epizoda, ova ćete mini-serija oduševiti fenomenalnim likovima, sočnom pričom, ugodnom atmosferom i uvrnutim humorom.

Pickbox

AMERIČKA SEKS-KOMEDIJA O ZAVOĐENJU

 U fokusu priče američke seks-komedije Ženskaroš (Spread) narcisoidni je žigolo Nikki (Ashton Kutcher). On živi u Los Angelesu lutajući iz jedne veze u drugu bez stalnog posla ili čak mjesta za život. On lovi žene koje ga mogu izdržavati. Nakon što je u klubu upoznao Samanthu, preselio se njoj koristeći se svojim izgledom i seksualnom moći kako bi je usrećio.

Pickbox

ROMANTIČNI FILM O SPAŠAVANJU PRIRODE

U toplom romantičnom filmu Ljubav na koralnom grebenu (Love On The Reef) pametni i ozbiljni morski biolog Liam i zabavna i opuštena instruktorka ronjenja Isla moraju se udružiti kako bi spasili svoj voljeni greben od uništenja prije nego što bude prekasno.

Pročitaj
dine

Pickbox

FILM O ODRASTANJU I LJUBAVI

Američki film Šetnja za pamćenje (A Walk To Remember) film je o odrastanju i ljubavi koji će rastopiti svako srce. Prati Landona Cartera, glavnog frajera u Srednjoj školi Beaufort, sve dok se zadirkivanje novog učenika Claya ne pretvori u tragediju. Nakon što je Clay ozbiljno povrijeđen, Landonu je ponuđen izbor, izbacivanje iz škole ili uključivanje u nekoliko projekata koji uključuju davanje instrukcija vikendom, dužnosti domara i učestvovanje u školskoj predstavi. Landon bira posljednje i usput se sprijatelji s Jamie Sullivan, kćerkom lokalnog svešenika.

Pickbox

ROMANTIČNE FILMSKE POSLASTICE TOKOM CIJELOG LJETA

 Tokom juna na Pickbox NOW stiže i 12 novih ljetnih filmova! Filmovi kao što su Najbolji savjeti za ljubav (Love Hacks), Ljubavni zaplet (Romantic Rewrite), Zaljubljeni u divljini (Love Upstream) i Nasljeđe ljubavi (Heart Of The Manor) probudiće raspoloženje za ljetne ljubavi i romanse. Najnovije ljetne filmove pronađi ovdje!

Uživaj u ljetnih filmovima i serijama na Pickbox NOW!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum