Trenutno čitaš
Šta gledamo ove sedmice na Netflixu?

Šta gledamo ove sedmice na Netflixu?

netflix

Vrijeme je za ažuriranje najnovijih izdanja na Netflixu. Nova izdanja su uvijek razlog za veselje, a evo samo nekih od najuzbudljivijih noviteta na ovoj platformi.

3 Body Problem

3 Body Problem otkriva epski naučnofantastični narativ koji obuhvata kontinente i decenije. Fokusira se na tragičnu istoriju Ye Wenjie, astrofizičarke čiji je lični gubitak tokom kineske kulturne revolucije 60-ih godina tjera u tajnu vojnu radarsku bazu. Tamo, kritična odluka koju donese ima dalekosežne komplikacije, odjekujući kroz vrijeme i prostor do današnjih naučnika koji se bore s egzistencijalnom prijetnjom izvan našeg svijeta dok se zakoni prirode počinju urušavati pred njima. Ovo je adaptacija kineskog romana Liu Cixin, The Three-Body Problem.

Shirley

Shirley je biografska drama koja intimno prikazuje Shirley Chisholm (koju glumi Regina King), prvu crnkinju kongresmenku, kao i prvu crnkinju koja se kandidovala za predsjednicu Sjedinjenih Američkih Država. Film naglašava njenu revolucionarnu predsjedničku kampanju iz 1972, oslanjajući se na ekskluzivne razgovore s onima koji su je dobro poznavali. Takođe, istražuje lične i političke izazove s kojima se suočavala, a naglašava značajnu cijenu njenih postignuća. Na Netflix stiže 22. marta.

Irish Wish

Pročitaj
zendaya

U novom filmu “Irish Wish”, Lindsay Lohan donosi dozu romantike na platformu Netflix. Priča prati djevojku Maddie koja, nakon što je svjedočila sceni u kojoj ljubav njenog života izjavljuje ljubav njenoj najboljoj prijateljici, odlazi u Irsku na vjenčanje, te poželi da je upravo ona ta koja se udaje. Ta joj se želja i ostvaruje! Ljubavni trougao, mnoštvo iznenađujućih obrata i komične scene već te čekaju na Netflixu.

Vrijeme je da se udobno smjestiš i uživaš jer su nova izdanja na Netflixu stigla! Sa svježim sadržajem koji nas čeka, ova popularna platforma za streaming donosi nam brojne uzbuđujuće naslove koji će nas držati prikovanim za ekrane.

Bez obzira da li voliš akcije, komedije, drame ili nešto potpuno drugačije, Netflix ima nešto za svakoga. Spremi kokice i uživaj u zabavi koja te čeka!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum