Trenutno čitaš
Šta ćemo u oktobru gledati na Netflixu?

Šta ćemo u oktobru gledati na Netflixu?

Dva dugo iščekivana filma, nova sezona popularne serije i dokumentarni serijal izdvajaju se kao najzanimljiviji oktobarski sadržaji na Netflixu.

Lupin, 3. sezona

Najtraženiji francuski lopov ovog mjeseca vraća se na Netflix. Posljednji put kada smo vidjeli Assanea Diopa (Omar Sy), on je bježao od policije nakon što mu je Hubert Pellegrinr (Hervé Pierre), bogati poduzetnik odgovoran za lažno zatvaranje Assaneovog oca, podmetnuo ubistvo. Sada najtraženiji muškarac u Francuskoj, uglađeni lopov odlučuje da pokuša malo živjeti van radara – u nadi da će nestanak zaštititi njegovog sina – ali prvo, prevarant planira svoju najhrabriju pljačku do sada. Međutim, od prošlosti nije tako lako pobjeći, a neočekivani povratak osiguraće da Assaneovi veliki planovi ne prođu tako glatko kao što je zamišljeno. Nova sezona stiže 05. oktobra.

Fair Play

Triler “Fair Play”, Netflix je kupio za 20 miliona dolara u jednom od najvećih ugovora ovogodišnjeg Sundance Film Festivala. Zvijezda serijala “Bridgerton” Phoebe Dynevor i glumac iz filma “Oppenheimer” Alden Ehrenreich glume u filmu, koji razotkriva složenu vezu para željnog moći koji se bori za vlast u okrutnoj finansijskoj firmi. “Fair Play” označava debitantski dugometražni film scenaristkinje i rediteljke Chloe Domont, nakon što je pratila epizode HBO serije “Ballers” i Showtime-ove “Billions”. U filmu glume i Eddie Marsan (“Ray Donovan”), Rich Sommer (“Mad Men”) i Sebastian De Souza (“The Great”).  Film stiže 13. oktobra.

Pain Hustlers

U filmu Pain Hustlers, glume Emily Blunt i Chris Evans kao predstavnici prodaje farmaceutskih proizvoda, u priči zasnovanoj na stvarnim događajima. Kao samohrana majka koja se bori da izdržava svoju kćer, Liza Drake (koju glumi Blunt) traži novi izvor prihoda u nadi da će preokrenuti svoj život. Čini se da sve dobro funkcioniše za Lizu kada dobije posao u farmaceutskoj kompaniji. Međutim, ona nema pojma da kompanija vodi potpuno nezakonito poslovanje, i brzo se nađe usred šeme reketiranja.  Film stiže 27. oktobra.

Pročitaj

Beckham

Nova Netflixova dokumentarna serija donosi nam uvid u život jednog od najpoznatijih fudbalera na planeti, Davida Beckhama. “David Beckham je jedno od najpoznatijih imena na planeti, ali malo onih koji zapravo znaju ko je on. Od njegovih skromnih početaka u radničkoj klasi u istočnom Londonu, njegove želje i odlučnosti za pobjedom te borbe za pronalaženjem ravnoteže između ambicije, ljubavi i porodice, njegova priča je priča o velikim životnim usponima i padovima”, poručuju iz Netflixa. Dokumentarnu seriju režirao je Fisher Stevens, a producirao John Battsek. Prema Netflixu, ovaj je dvojac dobio “neviđeni pristup Davidu, njegovoj supruzi Victoriji, njegovoj porodici, prijateljima i suigračima”. Dokumentarna serija stiže 04. oktobra.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum