Trenutno čitaš
Šta ćemo gledati ovog vikenda na Pickbox NOW?

Šta ćemo gledati ovog vikenda na Pickbox NOW?

Ovaj sunčani vikend iskoristi da izađeš i uživaš u neočekivano toplom febuaru, ali veče sačuvaj za filmove i serije. Bliži se Dan zaljubljenih i vrijeme je da se uđe u ljubavno raspoloženje. Donosimo ti Pickbox NOW prijedloge filmova i serija za vikend.

Za petak: “Početak ljubavi”

sta gledati

“Početak ljubavi” je romantična komedija iz 2019. Jillian je potpuno posvećena poslu, ali kad dobije obavijest da je umro njen bogati rođak za kojeg nije ni znala da postoji, ona otkrije da ima i porodicu. U nasljedstvo je dobila predivnu kuću u planinama, a iako ju je isprva htjela prodati, zgodni kućepazitelj Liam uvjeri je da kuću pretvore u odmaralište.

Za subotu: “Zajedno protiv zločina”

sta gledati

Tommy i Tuppence vraćaju se u London iz Pariza, gdje su kupili maticu za Tommyjev pčelarski posao. U vozu upoznaju Jane Finn koja se čini vrlo nervoznom i zabrinutom. Kad Jane nestane, Tuppence na svoju ruku pokuša istražiti što joj se dogodilo, a Tommy pokušava dobiti posao u MI5 preko svog strica, novog šefa tajne službe. U pitanju je krimi drama iz 2015.

Pročitaj

Za nedjelju: “Zauvijek Valentinovo”

sta gledati

Još jedna romantična komedija na listi, jer ipak je februar. Julia je mlada advokatica koja je oduvijek željela da radi u porodičnoj firmi. Kad je njen dečko iz bogate porodice zaprosi, ona pristane, a njegovi roditelji odmah planiraju njen život u visokom društvu, potpuno drugačiji od onoga što ona želi. Kako bi razbistrila glavu, s prijateljicom Sydney ode na odmor, u divljinu Colorada.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum