Trenutno čitaš
Šta ćemo gledati na Netflixu u martu?

Šta ćemo gledati na Netflixu u martu?

netflix

Svaki mjesec željno iščekujemo šta nam je Netflix pripremio od novih serija i filmova.

Ovog puta, Adam Sandler nas vodi na nebeske visine u naučno-fantastičnoj drami “Spaceman”, dok nas serija “The Gentlemen” upoznaje s novim dijelom svijeta koji je prvi put objavljen u istoimenom filmu Guya Ritchiea iz 2020. godine. Juan Carlos Fresnadilla, nominovan za Oskara, donosi nam film “Damsel”, u kojem nas vodi na putovanje kroz neočekivane zaplete i emotivne preokrete.

Spaceman (01. mart)

Adam Sandler glumi u naučno-fantastičnoj drami Spaceman, u kojoj igra astronauta koji se bori da spasi svoj brak na Zemlji, daleko izvan granica svoje matične planete.

“Šest mjeseci nakon usamljene istraživačke misije na rubu Sunčevog sistema, astronaut Jakub (Sandler) shvata da ga brak koji je ostavio možda neće čekati kada se vrati na Zemlju”, piše u sinopsisu.

“Očajnički želeći da popravi stvari sa svojom ženom, Lenkom (Carey Mulligan), pomaže mu misteriozno stvorenje koje pronalazi kako se krije u njegovom brodu.” Tom stvorenju, po imenu Hanuš, glas daje Paul Dano. On “radi sa Jakubom kako bi shvatio šta je pošlo po zlu prije nego što bude prekasno”, dodaje se u sinopsisu.

The Gentlemen (07. mart)

“The Gentlemen” upoznaje televizijsku publiku s novim dijelom svijeta koji je prvobitno oživljen u istoimenom filmu Guya Ritchiea iz 2020.

Zvijezda serije “Bijeli Lotos”, Theo James predvodi glumačku ekipu kao vojvoda od Halsteada, Eddie Horniman, otuđeni sin engleskog aristokrate koji se nađe u svijetu kriminala – posebno kriminalca Bobbyja Glassa (Ray Winstone) koji vlada industrijskim carstvom kanabisa u Londonu. Kaya Scodelario glumi Susie Glass, Bobbyjevu modernu i nemilosrdnu kćeku koja se bavi svakodnevnim poslovima operacije droge.

Damsel (08.mart)

U filmu Damsel reditelja Huana Carlosa Fresnadilla, nominovanog za Oskara, Millie Bobby Brown je odlučna i hrabra Elodie koja preokreće scenarij na tradicionalnu bajku. Ona je princeza čiji je srećan kraj brutalno prekinut kada je njen šarmantni princ žrtvuje zmaju.

Pročitaj

Elodie je poslušna, dobra djevojka, koja pristaje da se uda za zgodnog princa – samo da bi otkrila da je sve bila zamka: kraljevska porodica je regrutuje kao žrtvu da bi otplatila stari dug. Zatim je bačena u pećinu sa zmajem koji bljuje vatru, gdje se mora osloniti samo na svoju pamet i volju da preživi.

Art of love (14. mart)

Beskrajna hajka i obračun s prošlošću su glavne teme ove turske serije. Nakon što sazna da je kradljivac umjetnina kojeg juri njen bivši ljubavnik, inspektorka koja radi za Interpol smišlja plan da ga uhvati na djelu.

Irish wish (15. mart)

Kada se ljubav njenog života zaruči za njenu najbolju prijateljicu, Maddie (Lindsay Lohan) ostavlja svoja osjećanja po strani da bi bila djeveruša na njihovom vjenčanju u Irskoj. Nekoliko dana prije nego što će se par vjenčati, Maddie spontano poželi pravu ljubav, da bi se probudila kao buduća nevjesta. Ali kako se njen san približava ostvarenju, Maddie shvata da je njena prava srodna duša neko sasvim drugi.

Iron reign (15. mart)

U porodici Manchado, izdaja se rješava krvlju. Joaquín Manchado gvozdenom šakom vlada svojom imperijom droge iz morske luke Barselone – sve dok nova pošiljka ne dovede do rasta biznisa i porodice.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum