Trenutno čitaš
Spremne smo za ljetne avanture jer stigao je novi miris LOV U

Spremne smo za ljetne avanture jer stigao je novi miris LOV U

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Kad kažeš ljeto, misliš na avanturu? Temperatura raste, a s njom i mogućnosti da se dogode sve one ljetne avanture kojima se veselimo cijele godine!

Bilo da je u pitanju flert, putovanje, izlasci, bar na plaži ili jednostavno fantastično vrijeme peovedeno u gradu – važno je da ljeto miriše na avanturu.

Možda zato što je ljeto savršeno godišnje doba da se u tebi probudi veliki avanturista i osvoji svijet. Ili nečije srce, što se svede na isto. A kako se ti spremaš za ljetne avanture i velika osvajanja? Sigurni smo da je jedan od aduta osmijeh. Nabaci ga i kompletiraj sa mirisnom notom slatke i zavodljive maline, koja je u osnovi najnovijeg mirisa iz Avonove kolekcije.

Uz spomenutu voćku u boji ljubavi, u LOV | U mirisu pronaći ćeš i klasičnu ružu. Ove dvije note zaokružuje egzotični kašmir u ljetnom strastvenom zagrljaju! Jer, ljeto je stvoreno za duge zagrljaje i avanture koje se dugo pamte. A ovo ljeto ćeš pamtiti po LOV | U kombinaciji ljetnih nota za savršene ljetne avanture!

LOV | U iz najnovije Avonove ponude, miris je u čijoj osnovi se nalazi esencija slatke maline, a njoj se pridružuju klasična ruža i egzotični kašmir. koji je mirisno utjelovljenje toplog zagrljaja i koji samo pojačava slatki ukus ljubavi, stvarajući magiju oko vas. Samo par kapi ovog raskošnog mirisa, pretvoriće svaku ženu u kraljicu ljeta.

Pročitaj

Uživaj u ljetu i svemu što ono nosi.

LOV | U  je dostupan u Avonovoj brošuri, kao i na web stranici i po cijeni od 36,90 KM.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum