Trenutno čitaš
“Smiješak” nezaboravni horor triler u kinima ovog vikenda

“Smiješak” nezaboravni horor triler u kinima ovog vikenda

“Smiješak” u kina stiže pretpremijerno 28. septembra, a na filmskoj stranici Rotten Tomatoes za sada ima ocjenu ‘svježe’ sa 79%. Ova će informacija zasigurno pomoći svim fanovima horor trilera da se odluče otići ovog vikenda u kino.

Sablasni trailer podigao je uzbuđenje publike širom svijeta, s trailerom od dvije minute koji prikazuje nekoliko jezivih likova koji se smiješe, dok čudna pojava preuzima kontrolu nad njihovim tijelima. Pogledajte trailer u nastavku:

Film se fokusira na terapeutkinju dr. Rose Cotter koja počinje doživljavati zaista zastrašujuće i neobjašnjive događaje kada svjedoči nasilnom i traumatičnom incidentu koji uključuje pacijentkinju po imenu Laura.

smiješak horor triler
Kyle Gallner stars in Paramount Pictures Presents in Association with Paramount Players A Temple Hill Production “SMILE.”

Dr. Rose Cotter radi i do 80 sati sedmično u hitnoj službi bolnice za mentalno zdravlje. Ona je radoholičarka koja svoj posao koristi kao sredstvo za izbjegavanje ili možda čak potiskivanje bolnih sjećanja iz djetinjstva. To se mijenja kada pokuša razgovarati s pacijentkinjom koja govori o nemilosrdnom entitetu koji je progoni, smiješeći se dok je suočava s užasnim vizijama. Ona nakon toga počini šokantno samoubistvo. Ubrzo nakon toga, Rose počinje patiti od užasnih vizija onoga što je vidjela, a to polako eskalira.

smiješak horor triler
Sosie Bacon and Kyle Gallner star in Paramount Pictures Presents in Association with Paramount Players A Temple Hill Production “SMILE.”

Rose shvata da je vremena sve manje, nešto joj se strašno približava, dok drugi postaju sve više uvjereni da joj nije dobro.

Pročitaj

U filmu glume i Jesse T. Usher, Kal Penn, Rob Morgan iz serije “Stranger Things”, Kyle Gallner i Caitlin Stasey.

SMIJEŠAK, u distribuciji Blitz filma, u kina stiže 28.septembra pretpremijerno, a ulaznice možete kupiti već danas online ili na blagajnama kina.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum