Trenutno čitaš
HBO objavio službeni teaser za novu seriju “The last of us”

HBO objavio službeni teaser za novu seriju “The last of us”

hbo nova serija
Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

HBO Original serija „Тhe Last of Us“, temeljena na istoimenoj hvaljenoj videoigri koju je Naughty Dog razvio ekskluzivno za PlayStation® platforme, imaće premijeru 2023. godine na HBO Max streaming platformi i HBO kanalu, a tim povodom objavljen je službeni teaser trailer.

„Тhe Last of Us“ se odvija 20 godina nakon uništenja moderne civilizacije. Joel, jedan od preživjelih, unajmljen je da prokrijumčari Ellie, 14-godišnju djevojčicu, iz surove karantene. Ono što započne kao manji zadatak pretvara se u brutalno, srceparajuće putovanje, jer oboje moraju proći kroz SAD i ovisiti jedno o drugome kako bi preživjeli.

U glavnim ulogama su Pedro Pascal kao Joel, Bella Ramsey kao Ellie, Gabriel Luna kao Tommy, Anna Torv kao Tess, Nico Parker kao Sarah, Murray Bartlett kao Frank, Nick Offerman kao Bill, Storm Reid kao Riley, Merle Dandridge kao Marlene, Jeffrey Pierce kao Perry, Lamar Johnson kao Henry, Keivonn Woodard kao Sam, Graham Greene kao Marlon, Elaine Miles kao Florence, Ashley Johnson i Troy Baker.

hbo nova serija

Pročitaj

Scenaristi i izvršni producenti serije su Craig Mazin i Neil Druckmann. Serija je nastala u koprodukciji sa Sony Pictures Television, a među izvršnim producentima su i Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan i Rose Lam. PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint i Naughty Dog potpisuju produkciju.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum