Trenutno čitaš
Slikaj i cirkaj: Otkrij svoju umjetničku stranu uz muziku i vino

Slikaj i cirkaj: Otkrij svoju umjetničku stranu uz muziku i vino

slikaj i cirkaj radionice

Kada poželiš da se kreativno izraziš ili jednostavno opustiš na drugačiji način, postoji jedno premaštovito i unikatno mjesto gdje to možeš učiniti. Možda mjesto nije prava riječ, jer lokacija je više. To je prije svega tim umjetničkih duša koje će ti iscrtati put prema novom i insprativnom iskustvu.

Slikaj i Cirkaj je jedinstven tim kreativki koje su osmislile slikarske radionice kao časove amaterskog slikanja, umjetničku terapiju, zabavu i druženje.

Kako funkcionišu radionice?

Slikaj i Cirkaj drži dvočasovne radionice slikanja za one koji znaju da slikaju, ali su zapostavili svoj talenat, ali i za one koji nemaju nikakvog iskustva sa korištenjem kista i boja. Svi koji žele da se kreativno izraze, ili jednostavno nauče novu vještinu, su dobrodošli.

Radionice se održavaju u neformalnoj atmosferi, uz muziku i vino: u vinogradima na otvorenom kada to vrijeme dozvoljava, u zanimljivim kafeima, vinarijama, barovima, hotelima, knjižarama… i održavaju se vikendom. Svakog vikenda se slika na zadatu temu, a to mogu biti i reprodukcije nekih djela poznatih slikara poput Gustava Klimta, Van Goga, Fride Kalo, Pikasa itd.

Radionice se održavaju u 6 gradova u Srbiji: Beograd, Novi Sad, Sombor, Niš, Kruševac i Subotica. Osim što možeš i sam/a učestvovati u ovim radionicama, kada se nađeš u nekom od ovih gradova, ovo jedinstveno iskustvo možeš i pokloniti dragoj osobi.

Pročitaj

Ukoliko rukovodiš kreativnim timom ovakva vrsta radionice može biti i sjajna ideja za sljedeći team building. Za sav materijal će se pobrinuti Slikaj i Cirkaj, na vama je samo da ostavite posao iza sebe i uživate u inspirativnoj atmosferi, prepuštajući se vođenju instruktora i svojoj mašti. Na kraju radionice imaćete svoja mala remek-djela koja ćete ponijeti kući.

Slikaj i Cirkaj je odlična prilika da isprobaš nešto novo, upoznaš nove ljude i razviješ svoju kreativnu stranu!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum