Trenutno čitaš
Skinny jeans ili uske farmerke su ponovo u trendu

Skinny jeans ili uske farmerke su ponovo u trendu

L'Occitane
L'Occitane

Baš kao i svaki drugi trend ranih 2000-ih, uske farmerke se vraćaju u modu. Činjenica je da baggy farmerke više ne djeluju tako svježe i cool kao prije, a trendovi teksasa su nevjerojatno ciklični, pa je ovaj povratak bilo lako predvidjeti.

pinterest

Uz to, ljudi su se tek počeli zagrijavati za uske farmerke, pa ćemo vidjeti šta nosi ova 2023. godina, ali u posljednje vrijeme viđamo odjevne kombinacije uskih farmerki, koje se pojavljuju na Instagram feedu i nekih od slavnih ličnosti, a kada to vidimo znamo da je u pitanju novi modni trend.

pinterest

U nastavku ti predstavljamo neke od najupečatljivijih odjevnih kombinacija sa uskim farmerkama i smatramo da su jednostavno najbolja opcija za određene streetstyle stilove uz čizme, gležnjerice, patike i oversize gornji dio garderobe, poput jakni, džempera, kaputa i mantila.

pinterest

Uske skinny jeans farmerke dolaze u svim bjama od sive, bijele, bež, crne, boje plavog teksasa, svjetle ili tamne… Lako se kombinuju uz sve, naglašavaju siluetu nogu, butina, bokova i struka.

pinterest

Ako se nose na patike ili cipele, lejpše je da se vide goli gležnjevi, a lako se kombinuju i na čizme i gležnjerice.

Pročitaj

pinterest

Vrlo lako se kombinuju za casual, elegantni, poslovni ili streetstyle look, a uz nekoliko moćnih detalja kao što je dobra torba ili štikle, vrlo lako se sve pretvara u večernji svečani look.

pinterest

Skinny jeans ili uske farmerke dolaze u varijanti sa elastinom, da se teksas rasteže na nogama i u struku, ili su napravljene od tvrđeg teksasa pa imaju krutu formu. Na tebi je da odabereš model, boju i materijal, koji ti najviše odgovara i koji ti je najudobniji.

pinterest

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum