Trenutno čitaš
Donosimo HBO preporuke za februar mjesec

Donosimo HBO preporuke za februar mjesec

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Zanimljiv mjesec na HBO kanalima je pred nama. Mnoštvo novih epizoda, sezona i filmova. Odabrali smo za tebe najzanimljivije novitete u februaru. 

PREMIJERA NOVE DOKUMENTARNE SERIJE – JOHNNY PROTIV AMBER

Dvodijelna dokumentarna serija s eksplozivnim dokazima, intimnom ličnom arhivom i intervjuima oba pravna tima parova; “Johnny protiv Ambe” istražuje slučaj klevete na Visokom sudu UK-a te važno i složeno pitanje porodičnog zlostavljanja.

Premijera prve epizode 9. februara. Premijera druge epizode 16. februara.

HBO

PREMIJERA NOVE SERIJE – ENGLEZI

Eli Whipp, penzionisani Pawnee izviđač koji želi zatražiti što mu rođenjem pripada, susreće se s Cornelijom Locke, Engleskinjom željnom osvete čovjeku za kojeg vjeruje da je odgovoran za smrt njenog djeteta.

Premijera prve i druge epizode 26. februara.

HBO

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – BABILON BERLIN IV

Berlin tokom burnih 20-ih: metropola za one s talentom i ambicijama. No ispod sjajne površine, osiromašene mase teže za boljim životom. To je vrijeme organizovanog zločina i političkog ekstremizma.

Prikazuje se petkom.

HBO

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – STARGIRL IIIž

STARGIRL prati srednjoškolku Courtney Whitmore, dok nadahnjuje neočekivanu skupinu mladih junaka da zaustave zločince iz prošlosti. Serija daje novi pogled na Stargirl i prvi tim superheroja, Američko društvo pravde.

Prikazuje se utorkom.

HBO

PREMIJERA NOVE SERIJE – OVO ĆE BOLJETI

Bolno duhovito i iskreno – dobro došli u čudni svijet porodilišta u državnoj bolnici. Ben Whishaw glumi u sirovom, dnevniku života jednog doktora punom raznih emocija Adama Kaya. 

Premijera 16. februara.

HBO

REMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – SLATKE MALE LAŽLJIVICE: IZVORNI GRIJEH

Prije 20 godina, niz tragičnih događaja gotovo je uništio radnički gradić Millwood. Sada skupinu različitih tinejdžerki – nove male lažljivice – muči nepoznat napadač.

HBO

BLACK ADAM

Gotovo 5000 godina nakon što su mu podarene neograničene moći drevnih bogova – i isto je tako brzo utamničen – Black Adam je oslobođen iz svoje zemaljske grobnice, spreman dijeliti svoj jedinstveni oblik pravde u savremenom svijetu.

Premijera 09. februara.

HBO

BESKONAČNI

Evana McCauleyja progone vještine koje nikada nije naučio i sjećanja na mjesta koja nikada nije posjetio. S ruba živčanog sloma spašava ga tajna skupina zvana “Beskonačni”, otkrivajući mu da su njegova sjećanja možda stvarna, no su iz više prošlih života.

Pročitaj

Premijera 05. februara.

HBO

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – JULIA

Godine 1962. neustrašiva šefica kuhinje Julia Child (Sarah Lancashire) unijela je svoj prepoznatljivi stil u američke dnevne sobe s “Francuskim kuharom” – svojom revolucionarnom serijom koja je postala uzor modernim emisijama o kuhanju.

Prikazuje se nedjeljom.

HBO

LIJEK ZA ŽIVOT

Ambiciozni mladi rukovodilac poslan je po glavnog direktora svoje kompanije koji se nalazi u idiličnom, ali tajanstvenom “wellness centru” u švicarskim Alpama. Uskoro posumnja da čudotvorni tretmani nisu onakvi kakvi se čine…

Premijera 26. februara.

HBO

KAO U RAJU

Jednog dana na farmi u kasnim 1800-ima počinje intenzivno čekanje kada majka započne komplikovan porođaj, a 14-godišnja Lise, najstarija kćerka danskog zemljoradnika, mora se pripremiti za noć koja bi joj mogla zauvijek promijeniti život.

premijera 04. februara.

HBO

Nedjeljom

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum