Trenutno čitaš
Duks “Ljubi da prođe” u februaru po “ljubavnim” cijenama

Duks “Ljubi da prođe” u februaru po “ljubavnim” cijenama

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Evo nas u najromantičnijem mjesecu u godini – februaru, kojeg širom svijeta zovu “mjesec ljubavi”. A jedan od načina da voljenim osobama pokažeš svoju ljubav, jeste poklanjanje romantičnog i originalnog poklona. Baš takav je omiljeni unisex duks iz Ultra kolekcije – crveni duks “Ljubi da prođe”, koji je tokom februara biti na akciji – možeš ga poručiti po cijeni od 24 KM, a ako naručiš dva duksa poštarina će biti besplatna.  

Zašto dajemo popust na dukseve?

Zato što želimo da svojoj +1 omiljenoj osobi, svom životnom saputniku ili osobi koja je tvoj sinonim za sreću, pokloniš ljubav u fizičkom obliku.

Za nekoga će to biti partner, prijatelj, za nekoga majka, sestra ili najbolja drugarica. Ti znaš najbolje ko u tvom slučaju uvijek “Ljubi da prođe” i ko je najviše zaslužio da sa tobom u paru nosi mekani unisex duks.

“Ljubi da prođe” dolazi u jarko crvenoj boji, boji ljubavi, energije, strasti i života. Napravljen od najmekanijeg pamuka, dostupan je samo u veličinama XL i XXl veličinama. Njegova regularna cijena je inače 35KM, ali tokom februara, zbog ograničenih veličina i mjeseca ljubavi duks možeš dobiti po cijeni od 24 KM, a ako naručiš dva duksa poštarina je besplatna.

Pročitaj

A put do tvog “Ljubi da prođe” duksa ne može biti jednostaviji. Putem Instagram profila duks možeš naručiti na vrlo jednostavan način.

Jedva čekamo vidjeti, kako sa voljenim osobama nosiš svoj duks ljubavi. Jer, “Ljubi da prođe” nije samo još jedan komad odjeće, on je podsjetnik da imamo nekoga ko nas voli i koga volimo.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum